Primarul Mihai Chirică, fost președinte al filialei PSD Iași, a spus, joi, la Digi24 că nu există certitudinea ca protestatarii să reușească îl facă pe Liviu Dragnea să facă un pas în spate și că ”lucrurile trebuiau să se întâmple mult mai devreme”. Cu toate acestea, a zis el, nu există certitudine, pentru că urmează o perioadă de ”negocieri dure, cu promisiuni”.

Mihai Chirica, in studioul HotNews.roFoto: Hotnews

”Nu aș putea spune că privesc cu optimism, privesc din exterior. Lucrurile trebuiau să se întâmple mult mai devreme”, a spus Chirică, pentru că tensiunea a crescut gradual din cauza trendului managerial.

Cu privire la șansa de reușită a protestatarilor din cadrul PSD de-al înlătura pe Dragnea, acesta a zis că este ”există premisa, dar nu certitudinea, se va intra pe negocieri dure, cu promisiuni dure”.

Potrivit acestuia, ”este bine că s-a început”, dar ”nu am nici cea mai mică intenție să cred în reforma partidului odată cu plecarea lui Dragnea, este un rezultat al unor frustrări acumulate în partid, care au născut un Liviu Dragnea”, "schimbarea ar însemna o abordare diferită”.