Judecătoarea Stroe Angela Elena, fostă Tabacu, de la Secția Civilă a Tribunalului Gorj, a ajuns miercuri la spital cu ”traumatisme cranio-faciale provocate de agresiuni fizice extrem de violente”, după ce potrivit acesteia a fost bătută ”numai în cap” de soțule ei, Stroe Marius, comisar șef la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, relateazăGorjNews. Dosarul ar fi fost mușamalizat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit sursei citate, după ce au consultat-o pe judecătoarea Stroe Angela Elena, medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu i-au pus acesteia diagnosticul ”traumatisme cranio-faciale provocate de agresiuni fizice extrem de violente”. De asemenea, ceasta le-ar fi spus medicilor că a fost bătută ”numai în cap” de soțul ei, comisar șef Stroe Marius.

GorjNews spune UPU are obligația de a informa imediat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj, ceea ce s-a și întâmplat, doar că sesizarea primită de la UPU ar fi fost mușamalizată de șefii IPJ Gorj.

Inspectoratul avea obligația de a raporta imediat incidentul în care fusese implicat polițistul, superiorilor din IGPR și MAI. Totodată, trebuia deschis un dosar penal pentru vătămare corporală. Nimic din toate acestea nu s-a întâmplat, susține GorjNews.