Un bărbat, de 79 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, este cercetat pentru tentativă de omor după ce şi-ar fi lovit de mai multe ori soţia cu un corp dur în zona capului, relatează News.ro. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj iar poliţiştii continuă cercetările.

Politia RomanaFoto: Facebook - Politia Romana

Sâmbătă, în jurul orei 07.54, Poliţia judeţului Cluj a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că într-un apartament din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, are loc un scandal în familie. Poliţiştii care au intervenit la faţa locului au depistat un bărbat de 79 de ani care a declarat că şi-a agresat soţia lovind-o de mai multe ori în zona capului cu un obiect contondent.

Victima a fost preluată de un echipaj medical şi transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj, pentru îngrijiri medicale. La rândul său, bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal, cazul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.