Un tanar de 30 de ani din localitatea Beceni, judetul Buzau, a accidentat mortal un biciclist, pe Drumul National 2, dupa care a fugit, fiind blocat din trafic de soferii care au vazut ce s-a intamplat. Testat de politisti, soferul avea o alcoolemie de 1,02 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat, informeaza news.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, Mihail Draghiciu, un sofer in varsta de 30 de ani, din Beceni se deplasa cu un autoturism pe DN 2 (E 85) catre Buzau, cand pe podul de la Maracineni a acrosat un biciclist de 45 de ani din localitatea Maracineni care se deplasa in aceeasi directie.

In urma impactului, biciclistul a decedat.

Imediat dupa accident, soferul si-a continuat drumul, fiind blocat in trafic de alti conducatori auto care au vazut ce s-a intamplat.

Cand au ajuns la fata locului, politistii l-au testat pe sofer si au constatat ca avea o alcoolemie de 1,02 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat. El a fost dus la Spitalul Judetean Buzau pentru a-i fi recoltate mostre biologice, dupa care va fi dus la audieri.

Politistii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea Politiei si continua cercetarile.