Directoarea unui post de televiziune din Sacele, Onelia Pescaru, acuza ca interlopii i-au incendiat masina ca urmare a unei razbunari, pentru ca "m-am incapatanat sa nu tradez, sa nu imi bat joc de munca de peste 20 de ani de jurnalism", a scris ea peFacebook. Potrivit Agerpres, in acest caz a fost inregistrata o plangere in urma careia s-a deschis un dosar penal pentru distrugere.

Masina jurnalistei, dupa ce a fost incendiataFoto: Onelia Pescaru - Facebook

Jurnalista a scris pe Facebook ca masina de serviciu i-a fost incendiata si ca stie cine a fost si ca a mai depus in urma cu un an o plangere penala pentru santaj, pentru ca fost atacata la birou si amenintata la birou.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie, in aces caz a fost deschis un dosar penal.

"A fost inregistrata o plangere in urma careia s-a deschis un dosar penal pentru infractiunea de distrugere. Apelul a fost primit in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 1,00. Cercetarile sunt efectuate de colegii de la Politia Municipiului Sacele, pentru a afla care au fost imprejurarile in care s-a produs incidentul", a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, Gabriela Dinu.