Noi proteste anuntate in acest weekend in Piata Victoriei: Manifestantii organizeaza sambata un maraton in jurul Guvernului, iar duminica vor crea cel mai mare tricolor uman

de Alina Neagu     HotNews.ro
Sâmbătă, 11 februarie 2017, 9:24 Actualitate | Esenţial


Protest Guvern 5 feb
Foto: Hotnews
Noi proteste sunt anuntate in acest weekend in Piata Victoriei. Sambata, manifestantii au anuntat un "maraton al democratiei" pe trotuarele din jurul Guvernului, Bulevardul Aviatorilor si Kiseleff. Duminica seara se anunta un nou protest de amploare, la care participantii intentioneaza sa creeze, impreuna, cel mai mare tricolor uman, anunta organizatorii pe pagina de Facebook a evenimenului.

 • Sambata, "maratonul democratiei"

"Sambata, 11 februarie, rezistam pasnic, protestam pasnic, alergam pasnic. Pe trotuarele din jurul Guvernului, Bd. Aviatorilor si Kiseleff, alergand 42 de km, vom face un alt fel de protest: un maraton al democratiei" - se arata pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Protestul de sambata este programat intre orele 15:00 - 20:00.

"Dupa 10 zile-maraton de proteste trebuie sa le aratam ca nu renuntam la aceasta cursa a bunului-simt, a eliberarii si a unei Romanii mai bune.
Speram ca la finalul maratonului sa putem aduce vestea victoriei, sa ne atingem scopul.
Suntem 3 romani care vom alerga. Speram sa va alaturati si sa ne incurajati. #rezistam", arata organizatorii.

 • Cel mai mare tricolor uman, la protestul de duminica

"Continuam protestele in acelasi stil pasnic si creativ care ne-a facut remarcati peste hotrare! Aparandu-ne drepturile, ne aparam pe noi insine! Duminica aceasta cream impreuna cel mai mare TRICOLOR UMAN!", anunta organizatorii.

"Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa veniti cu un material de culoare: ROSU, GALBEN sau ALBASTRU + o LANTERNA. In ajutorul vostru vom veni cu foi de aceasi culoare pe care la ora 21:00 ni le vom ridica deasupra capului si vom lumina cerul in culorile TRICOLORULUI.
Ne vom organiza pe trei sectoare: (cum privesti spre Guvern)
1. Stanga Palatului Victoria -> ROSU
2. Centru -> GALBEN
3. Dreapta Palatului Victoria - ALBASTRU"


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

35459 vizualizari

 • -39 (67 voturi)    
  presedintele la munte (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 9:39)

  PanaitCristian [anonim]

  Domnul presedinte ne priveste de sus de la munte iar prostimea se agita in piata.
  • +31 (45 voturi)    
   Uitata-te in oglinda... (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 11:43)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui PanaitCristian

   ... sau mergi la poarta la Cotroceni sa zbieri ce ti-o fi ramas in minte din ce spun slugile securistilor de la Haznale si Guitza TV.
   • -24 (48 voturi)    
    adevarul (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 12:46)

    robespierre [anonim] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    Discordia de azi nu are legătură nici cu codurile juridice. Cum se știe, acestea au fost adoptate cu ani în urmă, ocolind dezbaterea parlamentară, cu toate că aberațiile lor descalifică autorii și sfidează bunul simț. Codurile au fost apoi modificate prin ordonanță de urgență de un guvern anterior, fără ca decidenții care călăresc acum tema să fi suflat o vorbă.

    Nu a apărut vreun curent civic nou în societate, cum se bate câmpii. Nimic nu este în fapt mai departe de civism decât agitația obtuză sau vehemența stimulată sau aflarea în treabă sau jocul de-a răspunderea.

    Nu este vorba nici măcar de politică, dacă prin politică înțelegem, ca în orice țară civilizată, schimbul de argumente între oameni câtuși de puțin conștienți de implicațiile exprimărilor, aflați pe direcții concurente. S-a produs, în schimb, o nouă deturnare șmecherească a vieții publice.

    Se cuvine spus că în România s-a mai reușit păcălirea – nu de mult cu „pericolul întoarcerii la trecut”, cu „lupta anticorupție”, cu „schimbarea clasei politice” – și nu a ieșit decât autodistrugere în beneficiul câtorva.

    Noua deturnare, cea mai periculoasă

    Noua deturnare este poate mai periculoasă, căci pune în față locuri comune, de genul „vreți să nu mai fie corupție?” sau „vreți să pedepsim corupții?” sau „vreți să fie democrație?”, pe care simțul normal nu le poate respinge, dar în spatele cărora, deocamdată, puțini aruncă o privire. În loc să lupte, precum în țările partenere, pentru libertăți și drepturi, o populație sistematic dezinformată, ce se afundă în lipsuri ca urmare a amatorismului conducerii, este incitată acum să-i sfâșie pe cei de altă părere de dragul unei meschinării. În vreme ce urgențele sunt cu totul altele – pluralism, democratizare, investiții și, peste toate, dezvoltare – iar țările vecine folosesc prilejuri de a-și mări ponderea, România este împinsă mai adânc într-un unghi mort, pentru mandatul cuiva.
    • -11 (19 voturi)    
     adevarul (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 13:00)

     robespierre [anonim] i-a raspuns lui robespierre

     La încătușarea celor dislocați și, mai grav, la aruncarea țării în cea mai gravă criză a istoriei moderne!

     Nu cumva cineva se joacă, iresponsabil și pe costul unei țări sleite de nepricepere, cu marșuri, cu acțiuni în stradă, cu arestări, cu atacarea Parlamentului, cu referendumuri din panoplia de tristă amintire, oricum se vopsesc acestea?

     Așa stând lucrurile, o întrebare rămâne încă dificilă: de ce în România actuală nu atrag optici precum cele ale lui Thomas Jefferson sau Helmuth Schmidt sau Chevenement, ci revin, cum se vede, inspirații din rezervoarele negre ale istoriei europene? De ce atracția „guvernului meu” și a „guvernului puternic” este mai mare decât cea a guvernului competent, stabilit democratic la lumina zilei?

     Mitingul ia calea dictaturii de familie

     Atunci când discută originea discordiei actuale, unii trimit la istorie. Nu se poate să nu-ți amintești invadarea de către stradă a Parlamentului sub Carol I, care, blocând și atunci adoptarea unei legi normale, a adus daune enorme României. Nu se poate să nu meditezi asupra mitingului din 1968, ce a fost exploatat de președinție pentru a lua calea dictaturii de familie. Nu poți să nu te gândești la subminarea votului democratic în 2012, când electoratul a invalidat copleșitor, dar fără efect, președintele, sau în 2014, prin folosirea tragediei de la Colectiv spre a instala un guvern de uz personal.

     În istorie găsim analogii, dar forța lor explicativă scade pe măsura înaintării în timp. Intră în explicație, însă, în mod sigur, istoria recentă. Discordia din România de astăzi survine, de fapt, după scindări multiple în societate, de care prea puțini s-au sinchisit.

     La scindarea cunoscută a epocii postbelice, datorată unui socialism care în România a fost mai oriental decât în alte țări europene și care a lăsat în urmă resentimente adânci, s-a adăugat scindarea epocii postcomunismului. Preocuparea majoră a multora a fost nu reconstrucția țării, precum în Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ungaria,
     • +8 (18 voturi)    
      Dupa cum scrii de mult, e copy/paste ! (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 15:17)

      Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui robespierre

      Lasa-ma cu elucubratiile (daca stii ce sunt alea)...

      Scoate ceva din neuronii proprii...
      • -6 (14 voturi)    
       mitzi itzi(c) (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 15:45)

       robespierre [anonim] i-a raspuns lui Ritzi Pitzi

       Elucubratiile mele deranjeaza incubatiile artificiale prin care hotznews ii genereaza pe cei cu inima mancata de caini?
     • -6 (14 voturi)    
      adevarul (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 15:34)

      robespierre [anonim] i-a raspuns lui robespierre

      Tehnici de președinție africană

      În loc să abordeze conform statului de drept și în mod european noua situație, pierzătorul s-a repezit la tehnicile a ceea ce teoria statului numește „președinție africană”. Înșelăciunea pe față reânvie, magistrații sunt asmuțiți să lovească concetățeni, grupuri revoltate de ceea ce trăiesc de ani buni, dar debusolate sau deplasate de firme, sunt mobilizate pentru a împiedica noul guvern să-și aplice programul. În România de azi, s-a ajuns din nou la încercări tipice anilor treizeci – de trimitere în închisori a rivalilor, mai nou de rupere de sus a coaliției de guvernare, profitând de slăbiciuni umane și șantajând. Încercarea a mai reușit în 2004 și la ce a dus? La încătușarea celor dislocați și, mai grav, la aruncarea țării în cea mai gravă criză a istoriei moderne!

      Nu cumva cineva se joacă, iresponsabil și pe costul unei țări sleite de nepricepere, cu marșuri, cu acțiuni în stradă, cu arestări, cu atacarea Parlamentului, cu referendumuri din panoplia de tristă amintire, oricum se vopsesc acestea?

      Așa stând lucrurile, o întrebare rămâne încă dificilă: de ce în România actuală nu atrag optici precum cele ale lui Thomas Jefferson sau Helmuth Schmidt sau Chevenement, ci revin, cum se vede, inspirații din rezervoarele negre ale istoriei europene? De ce atracția „guvernului meu” și a „guvernului puternic” este mai mare decât cea a guvernului competent, stabilit democratic la lumina zilei?
      • +1 (1 vot)    
       hotii trebuie sa plateasca (Duminică, 12 februarie 2017, 8:25)

       thatchme [utilizator] i-a raspuns lui robespierre

       e foarte simplu. acolo unde nu e moral nu nici prinzip.
     • +1 (5 voturi)    
      Atentie: Copyright Andrei Marga! (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 15:48)

      SCRAMBLED [utilizator] i-a raspuns lui robespierre

      vezi :https://www.dcnews.ro/statul-disciplinar_532362.html?

      Vad ca nu s-a caznit nimeni sa gaseasca sursa...
      Trebuia sa indici sursa, omule!

      Ideile din articol sunt interesante
     • +4 (8 voturi)    
      Peste 102 măsuri legislative (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 15:50)

      Liviu2012 [utilizator] i-a raspuns lui robespierre

      robespierre, sper că nu ești de la postul de radio ”Vorbește Moscova”!

      In 12 luni, ”Guvernul personal” (instalat în grabă, după fuga lui Ponta) a luat peste 102 măsuri legislative VALIDATE de Parlamentul drag ție și care au fost benefice pentru țară.
      • +1 (5 voturi)    
       E tare asta cu "peste 102 masuri" (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 21:18)

       Chaos & Collapse [utilizator] i-a raspuns lui Liviu2012

       Oare cite or fi fost in realitate?
       102,3?
       102,7?
       102,853428905432110067?
       56.789?
       15.000.234?

       Si, ia zi, gigele, cum au au fost astea "peste 102" benefice pentru tara? Da si tu fo 15 iegzemple, sau, daca esti tare-n clantza, da pe goarna-ti aurita peste 19, sa se lamureasca si poporul telespectator.

       (comentariul platit de postul de radio ”Vorbește Moscova”)
    • +8 (14 voturi)    
     Lui ROBESPIERRE... (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 13:29)

     Liviu2012 [utilizator] i-a raspuns lui robespierre

     Dragă robespierre, ai dreptate dar nu te cred!
     (:)))))))))))))))))))))))

     Du-te la GuițăTV și spune-le adevarul, sa afle și ei!
    • +10 (18 voturi)    
     Mandate... (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 14:24)

     tarabost [utilizator] i-a raspuns lui robespierre

     Corect. Pentru mandatele tovarasilor Grindeanu, Melescanu, tovarasei Dan, tovarasului inculpat Dragnea, tovarasului inculpat Tariceanu. Vom fi in unghiul respectiv atata timp cat persoanele mentionate vor fi titularii mandatelor.
     • -7 (9 voturi)    
      tarabost adica tarabagiu din templu? (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 15:39)

      robespierre [anonim] i-a raspuns lui tarabost

      Triunghiul respectiv e un chibut ?
     • +3 (7 voturi)    
      Radacinile comunismului sunt adanc infipte (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 18:57)

      Cremenarul [utilizator] i-a raspuns lui tarabost

      in constiitnta dlui TARABOST !

      Numai comunistii recurgeau la injurii atunci cand nu aveau argumente !

      Dl ROBESPIERRE are nu numai argumente - dar si bun simt !
      Il felicita !
      • -3 (5 voturi)    
       Onorabilului Domn Cremenarul (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 21:28)

       Chaos & Collapse [utilizator] i-a raspuns lui Cremenarul

       Onorabile,

       Imi pare rau ca trebuie sa va contrazic, insa Dl ROBESPIERRE greseste GRAV.

       Argumentez cu un citat din Dl. Napoléon Bonaparte:
       "N'interrompez jamais un ennemi qui est en train de faire une erreur."

       O traducere in engleza, ca sa priceapa si anglofonii:
       "Never interfere with an enemy while he’s in the process of destroying himself."

       Traducerea in germana nu o dau, ca nu vreau sa interferez cu presedintia.
       • 0 (2 voturi)    
        google translate (Duminică, 12 februarie 2017, 8:28)

        thatchme [utilizator] i-a raspuns lui Chaos & Collapse

        sa traiasca ! Mare poliglot.
       • -1 (1 vot)    
        sense-uri (Duminică, 12 februarie 2017, 17:12)

        robespierre [anonim] i-a raspuns lui Chaos & Collapse

        N'interrompez-i una
        Never interfere ii alta.
    • -2 (10 voturi)    
     se preiau initiativele patriotarde ale a3 ? (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 14:53)

     LiviusAcris1 [anonim] i-a raspuns lui robespierre

     Seamana cu operatiunea "România, cel mai mare drapel din lume"
     • -1 (5 voturi)    
      si-i bai ? (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 15:40)

      robespierre [anonim] i-a raspuns lui LiviusAcris1

      te deranjeaza ??
     • +1 (3 voturi)    
      Sint zvonuri din surse care doresc sa-si... (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 21:32)

      Chaos & Collapse [utilizator] i-a raspuns lui LiviusAcris1

      ... pastreze anonimitatea ca in Piata (cu majuscula respektului) urmeaza sa vina zilele acestea de avint revol'tionar si CEL MAI MARE PITIC din Romania!!!

      (comentariu sponsorizat de George Soros si aprobat de Victoria Nuland si Hillary Clinton, candidat prezidential in 2020).
    • +6 (12 voturi)    
     Lui ROBESPIERRE (II)... (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 15:42)

     Liviu2012 [utilizator] i-a raspuns lui robespierre

     Nț-nț!.. Situația internațională s-a complicat, într-adevăr, dar agresiunea majoră este pornită din interior.

     Români de ai noștri au început un război cinic împotriva propriului popor pentru a-și păstra imunitatea și privilegiile de care s-au bucurat netulburați, zeci de ani, până de curând.

     În prezent, loviturile planificate de coaliția guvernamentală împotriva statului de drept, a justiției și a alianțelor strategice reprezintă amenințarea cea mai mare:

     - subrezirea statului
     - slăbirea economiei prin măsuri populiste
     - distrugerea încrederii cetățenilor în cei ce îi conduc

     ...sunt factorii de risc care transformă un context complicat într-unul periculos. Mai documentează-te și vino la demonstrație!

     Energia și atenția statului nu sunt canalizate spre înțelegerea și valorificarea oportunităților noii ordini mondiale. Ele se irosesc în războiul conducătorilor politici cu proprii cetățeni și în mari operațiuni de jefuire a fondurilor publice. Vino la demonstrație!
     • -2 (6 voturi)    
      adevarul (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 18:59)

      robespierre [anonim] i-a raspuns lui Liviu2012

      De aceasta data nu din art. d-lui Marga.
      Razboiul l-a inceput Domnul profesor de ftizica cel cu ranjetul cinic si da,
      Situația internațională s-a complicat, într-adevăr, Romania avand un presedinte neamt, un sef DNA maghiar si un sef SRI international care au pornit agresiunea majoră din interior.
      • +1 (1 vot)    
       Clarviziune... (Duminică, 12 februarie 2017, 5:17)

       Liviu2012 [utilizator] i-a raspuns lui robespierre

       (1) Marga? Marga și mai cum??!

       (2) Da, așa e, ordinea e corectă! La început, Ordonanța a umplut sufletul românilor de bucurie, care au ieșit noaptea între orele 23 - 03 să o salute cu urale. După 2 zile, Iohannis a venit într-o piață goală și i-a dezbinat.

       (3) Cu alogenii, iarăși ai dreptate:

       - preșul este fascist și hitlerist și trebuie să plece de unde a venit acum 700 de ani - înapoi în Germania cu el!

       - Codruța se trage din binecunoscuta familie nobiliară MAGHIARĂ iredentistă numită LASCU, iar

       - Hellvig este chiar un ”internațional” agresiv din Zalău și de la Babeș-Bolyai (pfui, ce nume!). Jurnalist, director de firmă și ministru, a fost ales de către trădători în Parlamentul României și apoi în Parlamentul European, a venit de la Brusel ca o apă sfințită săsească în SRI, mai rea decât acidul sulfuric, pornit să agreseze țara din interior.

       Jos mafia, sus patria, francezule!
       • 0 (0 voturi)    
        (Duminică, 12 februarie 2017, 5:17) ? (Duminică, 12 februarie 2017, 17:38)

        robespierre [anonim] i-a raspuns lui Liviu2012

        la ora 05:17 clarviziunea poate exista doar la longitudinea continentului american.
        1) Andrei Marga prof de Cluj-Napoca.
        2) O ordonanta, indiferent la ce ora e emisa, se publica in integralitatea ei si poate fi atacata in mod democratic legal de diferite institutii ale statului nu de persoane fizice prin scandal!
        3) Iohannis daca ar fi avut bun simt, nu s-ar fi aruncat la functia de presedinte al Romaniei (pana si Maurer l-a sprijinit pe Ceausescu avand convingerea ca Romania trebuie sa aiba un conducator roman).
        Eu am crescut avand ca prieteni: 7 maghiari, 4 evrei 1 tigan-maghiar si 1 roman.
        Nu neaparat numele ci felul in care se vorbeste si rezonanta-reverberatia-sonoritatea vocalelor imi releva cateodata nationalitatea in cazul maghiarilor si al evreilor.
        cei ce au auz muzical pot sesiza asemanarea sonoritatii la Verestoy-Bela-Codruta-Vasile-Kelemen-parca si Ludovic
        • 0 (0 voturi)    
         Lui ROBESPIERRE... (Luni, 13 februarie 2017, 18:12)

         Liviu2012 [utilizator] i-a raspuns lui robespierre

         Ai trăit printre multe neamuri autohtone dar le vezi agresoare și ai ajuns tot un fel de nazist!

         Etnogeneza poporului român pe ambele maluri ale Dunării ne vorbește de poporul vlahilor (blahii), singurii neo-romanici de credință ortodoxă = pelasgi-traco-daco-geți și iliri, etrusci, celți, libieni, cumani, pecenegi, slavi, tătari, turci, țigani, secui, greci, apoi unguri și germani în diferite proporții... Adică ”români curați”! În timpul acesta, tu îi cauți la rezonanța și sonoritatea vocalelor... Păcat!

         Nu vezi că totul este politic, Globalism vs. Auto-suficiență? Nu contează etnia ci OMENIA.

         Iar în chestiunea cu ”protestul democratic”, în multe privințe pari un naiv. Când hoțul îți intră noaptea în casă și îți umblă la borcane, nu mai ai timp să faci plângere DEMOCRATICĂ la poliție.
         Eu am permis și armament legal în dotare și am pus advertisment la stradă și în spate. De 9 ani avem liniște, mulțam Doamne, și ne vizitează numai prietenii!

         Din Seattle,
         Cu dragoste,
         George
      • +1 (1 vot)    
       stii cumva si ce-i aia etica? (Duminică, 12 februarie 2017, 8:30)

       thatchme [utilizator] i-a raspuns lui robespierre

       doar intreb nu dau cu ghilontina
      • +1 (1 vot)    
       si iliescu ce e ? (Duminică, 12 februarie 2017, 12:37)

       cladob [utilizator] i-a raspuns lui robespierre

       ce e dragnea? faptul ca au nume straine sau sange strain sunt nascuti in Romania si sunt loiali poporului si tarii romanesti. Aberati ca sa -i scapati pe hoti. Ce tara, ce popor accepta ca hotii sa-i conduca ?
       • 0 (0 voturi)    
        chiar asa (Duminică, 12 februarie 2017, 14:36)

        robespierre [anonim] i-a raspuns lui cladob

        De ce sa ne conduca hotii?
        Considerati ca vila lui Dragnea fie si cu piscina plus teren de tenis (ca asa am auzit) este o hotie mai mare decat cele 6 case ale lui Iohannis?
        Asta neluand in seama faptul ca o vila poate fi o hotie pe cand sase case poate fi o hotie repetata de sase ori!
     • +3 (5 voturi)    
      Dl GEORGE2012 a luat-o pe aratura... (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 19:05)

      Cremenarul [utilizator] i-a raspuns lui Liviu2012

      Va pronuntati asupra unor probleme pe care nu le cunoasteti.

      Va rog sa cititi atent - cu atentie - cu seriozitate - documentele guvernamentale pe care le incriminați.

      Cititi ! Cititi ! Cititi !
      • 0 (2 voturi)    
       Fără coledzi (Duminică, 12 februarie 2017, 5:31)

       Liviu2012 [utilizator] i-a raspuns lui Cremenarul

       Domnu' Cremenal, eu nu citesc cu seriozitate, eu numai incriminez!

       Norocul nostru că alții dezincriminează! Că altfel ar rămânea fără coledzi...
       • 0 (2 voturi)    
        Sursa iresponsabilitatii ... (Duminică, 12 februarie 2017, 10:15)

        Cremenarul [utilizator] i-a raspuns lui Liviu2012

        Stimate domnule George2012,
        Va rog sa aveti in vedere ca lipsa seriozitatii naste - in mod automat - iresponsabilitate.

        Incriminarea trebuie sa se faca numai cu maxima responsabilitate.

        Nu poate fi considerat responsabil / matur un cetatean care afirma: „EU NU CITESC CU SERIOZITATE, EU NUMAI INCRIMINEZ” !?

        CITITI ! CITITI ! CITITI !
        • 0 (0 voturi)    
         Nu v-ați prins... (Duminică, 12 februarie 2017, 15:53)

         Liviu2012 [utilizator] i-a raspuns lui Cremenarul

         (1) Nici dv. nu ați citit destul fiindcă, în mod automat, nu va prindeți la bancuri și nu simțiți ghilimelele! Eu măcar sunt PE ARĂTURĂ și acolo nu prea sunt cărți. :))))))

         (2) Hoțul acționează cu documente guvernamentale iar victima ”iresponsabilă” s-a trezit și țipă!

         CE DEZBINARE a apărut, Dumnezeule, între hoț și victima lui! Odată descoperit, acesta spune pardon, vrea ”dialog”, vrea să cadă la pace în numele ”stabilității țării”, nu?!

         (3) În altă ordine de idei, nu vedeți oare că încet și greu, o Românie a trecutului moare și alta se naște? În curând se va atinge ”masa critică”. Moare o țară a samavolniciei, a jafului organizat și ocult, a supunerii necondiționate, a abuzului, dezinformării și diversiunii... Încet și greu, se țes noi feed-back-uri, se reconstruiesc instituții.

         Știți de la ce izbucnesc răscoalele și revoluțiile?... Când ți-a ajuns cuțitul la os, izbucnesc adeseori de la o ”scânteie”... asemănătoare cu cea scăpată din greșeală și din grabă de această clică de infractori.
     • +2 (6 voturi)    
      Situatia internationala... :-) (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 21:46)

      Chaos & Collapse [utilizator] i-a raspuns lui Liviu2012

      Nu va baga pe voi in seama situatia internationala... :-)))

      Iar de "subrezirea statului" va ocupati cu totii, fara deosebire de apartenenta la un partid, serviciu secret sau o religie oarecare. Doar suedezii va intrec la etnomasochism. Eu am pariat ca Suedia dispare inaintea Romaniei de pe harta Europei, dar incep sa ma tem ca pierd pariul. Si, pe deasupra, vin tare din urma francezii, olandezii, belgienii, nemtii...

      Voi, bukaliotii, va trageti siguri presurile de sub picioare unii altora, eventualii dusmani trebuind doar sa aiba rabdare sa va vada pe toti cazuti in fund.

      Vecinii Romaniei (unii dusmani pe fata, altii prieteni prefacuti) se uita cu ochii mijiti spre intimplarile absolut miraculoase din Romanika, nevenindu-le sa creada ca e adevarat ce vad.

      Si, bineinteles, va lasa sa va autodistrugeti dupa pofta inimii. De ce v-ar trage de mineca? :-)))
      • 0 (2 voturi)    
       Haos cu Capse (Duminică, 12 februarie 2017, 5:45)

       Liviu2012 [utilizator] i-a raspuns lui Chaos & Collapse

       Uf, ce greșeală era să fac... Bine că mi-ați atras atenția să nu mă autodistrug!

       În acest mod, va mai rămânea ceva pentru operațiunile de jefuire de către alții a fondurilor publice. Până la OS! Nimic nu trebuie iertat!

       Pssst! Suntem de aceeași parte a llniei dar să stăm mai răsfirați, să nu ne recunoască lumea!
      • +2 (2 voturi)    
       Iata o minte limpede ! (Duminică, 12 februarie 2017, 9:46)

       Cremenarul [utilizator] i-a raspuns lui Chaos & Collapse

       Desi pseudonimul dvs. este cam macabru (Chaos & Collapse), constatarea dvs. este pe deplin jstificata, corecta: ROMANII SUNT OCUPATI ACUM DE PROPRIA „SUBREZIRE A STATULUI” !?

       Aveti perfecta dreptate si atunci când afirmati / când ii atentionati pe romani - cu deplină indreptatire - ca vecinii („prietenii”) ne lasa sa ne auto-distrugem !?

       CINE SI DE CE O FI INTERESAT CA ROMANII SA SE DEZBINE, CA ROMANIA SA SARACEASCA CONSTANT ?!

       Va adresez sincere felicitari pentru prospetimea/istetimea gandirii dvs. !
    • +4 (8 voturi)    
     Mai rusnacule (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 18:30)

     MicaS [utilizator] i-a raspuns lui robespierre

     canta-ti versurile la alta masa, incearca in fata la Coroceni cu cei care urla acolo, poate ai sanse.
   • -8 (22 voturi)    
    noi sloganuri (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 13:07)

    PanaitCristian [anonim] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    Tinand cont de comunicatul de presa al Parchetului prin care se confirma ca USR este cercetata penal pentru fraude in campania electorala, propun noi sloganuri:
    Nicusor nu uita, asteptam si cartea ta!
    Clothilde si cu Nicusor au furat de la popor!
    USR alta mizerie!
    • 0 (4 voturi)    
     Asta-i numele de cod? (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 20:28)

     KostasP [utilizator] i-a raspuns lui PanaitCristian

     Panait? Mosule, lasa-ne cu povestile tale!
  • +24 (32 voturi)    
   Sa nu uitati de Casa Poporului (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 11:53)

   thatchme [utilizator] i-a raspuns lui PanaitCristian

   Acolo e cuibul de banditi deghizati in parlamentari.
  • +26 (32 voturi)    
   lipsa lui iohannis (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 12:00)

   pseudoce [utilizator] i-a raspuns lui PanaitCristian

   e in favoarea protestului. va mai putea psd sa zica ca e iohannis creierul protestelor cand de fapt el e in vacanta?
   • -12 (20 voturi)    
    adevarul (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 12:49)

    robespierre [anonim] i-a raspuns lui pseudoce

    Opinia mea este că situația creată după alegeri, scindările din societate, decepțiile și confuziile, luate împreună, sunt la originea periculoasei discordii actuale. Să dăm cuvântul faptelor.

    Incapacitate de coabitare democratică

    Sursa nemijlocită a discordiei de azi este incapacitatea coabitării democratice. Să ne amintim. Între un candidat bănuit de aventurism (după ce a semnat înțelegeri ascunse cu un regim detestat și a pus în funcții persoane care răreau vârfurile propriului partid) și un candidat fără relief, cu aparențe de civilitate, alegerile prezidențiale din 2014 au dat câștig de cauză ultimului. Așteptările au fost mari, iar dezamăgirile și mai mari. Politica externă de excursii, înlocuirea unui guvern legitim cu experți de mucava, malformarea justiției, instrumentarea serviciilor secrete, obstrucția la orice ameliorare, reluarea opresiunii au pus capac acestor dezamăgiri. Electoratul a sancționat degradarea și, prin alegerile parlamentare din 2016, a încredințat guvernarea vechii majorități. Aceasta a prezentat, se cuvine spus, singurul program serios elaborat în România de la programul CDR și cel al USL încoace. În momentul de față, este singurul program care lasă speranțe de viață civilizată și democratică și asigură coerența acestei țări.

    Tehnici de președinție africană

    În loc să abordeze conform statului de drept și în mod european noua situație, pierzătorul s-a repezit la tehnicile a ceea ce teoria statului numește „președinție africană”. Înșelăciunea pe față reânvie, magistrații sunt asmuțiți să lovească concetățeni, grupuri revoltate de ceea ce trăiesc de ani buni, dar debusolate sau deplasate de firme, sunt mobilizate pentru a împiedica noul guvern să-și aplice programul. În România de azi, s-a ajuns din nou la încercări tipice anilor treizeci – de trimitere în închisori a rivalilor, mai nou de rupere de sus a coaliției de guvernare, profitând de slăbiciuni umane și șantajând. Încercarea a mai reușit în 2004 și la ce a dus?
    • +8 (10 voturi)    
     ... (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 15:46)

     George3000 [utilizator] i-a raspuns lui robespierre

     ///si nu mai abera pe prea mult si prea in detaliu.

     Aia mai intregi la cap pot sa vada clar ca baietii aia de la PSD sunt niste ciorditori si fura din viitorul tuturor.

     Hai mai du-te undeva.
     • -2 (4 voturi)    
      adevarul (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 19:02)

      robespierre [anonim] i-a raspuns lui George3000

      Toti invata de la altii de cand se nasc si pana cand mor.
      Abia daca 5% din ideile unei persoane sunt originale.
      Cei ce au 10% din idei originale sunt genii !
      • 0 (0 voturi)    
       asa e ceapa (Duminică, 12 februarie 2017, 12:43)

       cladob [utilizator] i-a raspuns lui robespierre

       poti trai fara ceapa ?
       sau adn-ul e la fel ca acum 3 miliarde de ani ? sau pamanul nu e facut din straturi ?

       insa stratul pus de psd, pdsr, fsn, alde si asa zisi oaeni de afaceri, e un start putred, festejit..
     • 0 (0 voturi)    
      .... (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 21:16)

      robespierre [anonim] i-a raspuns lui George3000

      Fie. Poate la PSD exista niste ciorditori care fura din viitorul tuturor dar eu am impresia ca cei ce asmutesc acum populatia impotriva PSD, sunt aceia care dupa ce au furat trecutul poporului vor sa se faca stapani asupra viitorului poporului .
     • 0 (2 voturi)    
      Bineinteles ca sint ciorditori (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 21:59)

      Chaos & Collapse [utilizator] i-a raspuns lui George3000

      Dar ceilalti nu sint? :-)))
    • +3 (5 voturi)    
     cu cate esti platit (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 18:49)

     dj [utilizator] i-a raspuns lui robespierre

     de dragnea din banii nostrii, pentru ca nimeni normal la creier care a vazut macar un articol din acele ordonante nu ar putea sustine asemenea ineptii!
     • 0 (2 voturi)    
      nostri, nu nostrii (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 22:01)

      Chaos & Collapse [utilizator] i-a raspuns lui dj

      Cu un singur "i".

      Cu placere.

      (comentariu finantat de Uniunea Europeana)
   • +1 (3 voturi)    
    NTZ! (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 17:19)

    Cetateanu [utilizator] i-a raspuns lui pseudoce

    Nu-l poate banui nimeni de asa ceva! De unde nu e nici ...nu cere. La el sunt numai umori si aroganta.
   • 0 (2 voturi)    
    Wow! Just wow! (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 21:57)

    Chaos & Collapse [utilizator] i-a raspuns lui pseudoce

    pseudoce,
    Ai reusit un comentariu "outstanding".

    Treci de urgenta pe la casierie!

    (comentariu platit de SRI, Divizia Comentarii Cretine pe Internet)
  • +7 (11 voturi)    
   Sau scrie pe aici (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 12:17)

   Ursuletul de Plus [utilizator] i-a raspuns lui PanaitCristian

   ca presedintele e la munte.
   • -1 (3 voturi)    
    La munte si la mare, (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 22:08)

    Chaos & Collapse [utilizator] i-a raspuns lui Ursuletul de Plus

    In orice-mprejurare,
    Ciocolata Pitic
    Te face voinic.

    Iar ciocolata Postavarul
    Face palma cit e parul.

    Tineti minte trei cuvinte:
    Palma, parul, Postavarul.

    D'aia s-o fi dus omul la munte.S-o fi saturat si Prima Doamna de atita politica (si cam atit).

    (comentariu sponsorizat de ONG-ul "Beneficiile sexului pentru un ten fara riduri")
  • +17 (21 voturi)    
   nu-i nici o piata acolo (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 12:33)

   rov [utilizator] i-a raspuns lui PanaitCristian

   e doar colt Bd. Marinescu cu Eroii Sanitari

   App, dar unde e Guita ??
   Felix e trist fara el...
  • +12 (14 voturi)    
   HA HA HA (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 13:23)

   GIGI_CIOCAN [utilizator] i-a raspuns lui PanaitCristian

   numai PROSTII se agita in piata " păntru că yo nu sînt ROMânul lu johanis" :)

   PS: nu uitati sa le transmiteti soferilor de microbuze sa va lase mai departe ca sa nu mai fiti prinsi de reporteri ;).
  • +11 (15 voturi)    
   Nici o legatura (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 14:13)

   tarabost [utilizator] i-a raspuns lui PanaitCristian

   Relax :). Protestul este indreptat impotriva guvernului cleptocrat si a cuplului de penali de la conducerea Camerelor Parlamentului. Vino cu noi si vei intelege!
   • -1 (3 voturi)    
    Veniti cu noi! (rock'n roll) (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 22:13)

    Chaos & Collapse [utilizator] i-a raspuns lui tarabost

    Si cum mergeam aseara la pas
    Si cum mergeam asa de un ceas
    Si cum mergeam asa obosit
    Un ciine-a venit, m-a muscat si-a fugit.

    Refren:
    Veniti cu nooooi,
    Sa dam in ciine cu-n pietrooooi!

    (Tobosoarul rupe tobele la refren)

    (comentariu platit de Asociatia Umanist-Crestina Cutzu-Cutzu)
  • 0 (2 voturi)    
   Domnule PanaitCristian, (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 23:36)

   Chaos & Collapse [utilizator] i-a raspuns lui PanaitCristian

   Domnul presedinte ne priveste de sus de la munte fiindca s-a suparat foarte tare pe servicii.

   Vineri, inainte sa semneze condica de plecare de la birou, i-a chemat pe sefii serviciilor, y compris o mina de acoperiti din presa (la creme de la creme), si a glasuit sarcastic, privindu-i cu mila si infinit dispret:

   "Auziram ca nici macar un Maidan nu ati fost in stare sa montati, domnilor generali si jurnalisti, vreme de o saptamina incheiata. Plec la munte, sa nu va mai vad."

   "Du-te, du-te", ziceau generalii in sinea lor, gindindu-se cu speranta la Michael Schumacher.

   Si s-a dus.

   (comentariu sponsorizat de FSB in strinsa colaborare cu NSA si CIA si aprobat de senatorul John McShitstain)
  • +1 (1 vot)    
   #rezist (Duminică, 12 februarie 2017, 12:10)

   cladob [utilizator] i-a raspuns lui PanaitCristian

   deci exist

   Jos HOTIMEA! Jos hotii!!! Vreau un stat total transparent!
 • -25 (39 voturi)    
  alta propunere (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 9:50)

  Gustav666 [utilizator]

  Fiind iarna cu temperaturi negative, propun si o competitie de curling la care ar putea participa mult mai multi protestatari.
  • +14 (22 voturi)    
   baieti, va e rezervata competitia de curling (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 12:37)

   rov [utilizator] i-a raspuns lui Gustav666

   cine s-ar pune cu experienta voastra..!?!
  • +9 (13 voturi)    
   Competitia de CurLing (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 13:29)

   Mustata lui Dragnea [anonim] i-a raspuns lui Gustav666

   e organizata seara de seara in studiourile H3, B1 si R(ahat)Tv. Ai si varianta online : evz, wcnews, stiripesurse, s.a.m.d.
  • 0 (2 voturi)    
   Mai, Gustav555 (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 22:18)

   Chaos & Collapse [utilizator] i-a raspuns lui Gustav666

   Habar n-ai tu, dar asta e un vechi sport romanesc, inca de pe vremea lui Burebista, insa, ca in atitea alte ocazii, protocronismul romanilor a fost calcat in picioare si in cazul curlingului de nesimtitii de kanadieni.

   Alta propunere, te rog.

   (comentariu sponsorizat de Asociatia "O, dac frumos, cu curlingul tot verde")
 • -29 (47 voturi)    
  primo, cui folosesc... (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 9:55)

  demaGOGU [utilizator]

  ..aceste proteste continuate in conditiile in care ordonanta-problema a fost anulata?

  secundo, care sunt interesele reale din spatele acestor proteste care devin extrem-de-bine-organizate?
  • +20 (24 voturi)    
   Nu folosesc (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 11:32)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   unora care ti-au spalat tie creierii si hotilor pe care i-ai votat.
  • +18 (22 voturi)    
   Te faci că nu pricepi? (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 11:56)

   Radu I [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   „Orice OUG trebuie supusă dezbaterii în Parlament, în vederea aprobării sau respingerii ei. În cazul de față, Parlamentul trebuie să analizeze OUG 14 și astfel să decidă dacă este sau nu este de acord cu abrogarea OUG 13 (...).
   O respingere a OUG 14 va duce la reactivarea OUG 13 (conform art. 64 alin. 3 din Legea 24/2000 care privește tehnica redactării actelor normative) chiar la data publicării în Monitorul Oficial a legii care a decis asta. Și da, de abia atunci OUG 13 va putea fi atunci contestată de Avocatul Poporului în fața CCR. Dar, pentru că OUG 13 conține norme penale mai favorabile, așa cum arătam pe blog aseară, efectele se vor fi produs pentru dosarele deschise dacă modificările la Codul penal făcute de OUG 13 au fost in vigoare chiar și pentru un minut – deci, indiferent că OUG 13 va fi declarată neconstituțională.”
   https://cristidanilet.wordpress.com/2017/02/09/oug-13-e-abrogata-oug-14-trebuie-discutata/
  • +18 (24 voturi)    
   demagogule... (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 11:57)

   Alor [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   daca ordonanta 14 cade in parlament atunci ordonanta 13 intra in functiune..., asa ca lasa demagogia.
   Protestele trebuie sa continue cel putin pana la adoptarea de catre parla,ment a ord. 14.
   • -8 (12 voturi)    
    Ne mai vedem la toamna, desteptule, (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 13:36)

    SCRAMBLED [utilizator] i-a raspuns lui Alor

    Sa vedem daca ai avut dreptate.
    Ma tem sincer ca pana atunci valul creat in 2014(amintesteti manifestatiile stopate in ultimul moment prin anuntarea rezultatului alegerilor - cine le-a declansat? Nu se stie.) va duce la daramarea guvernului, parlamentului si in cele din urma a Presedintelui. Deh, te sui pe val dar valul se mai sparge si intr-o stanca... nu te lasa pe o plaja frumoasa (poate la Miami).

    N-as vrea sa fiu gura spucata...
   • 0 (2 voturi)    
    korekt (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 22:24)

    Chaos & Collapse [utilizator] i-a raspuns lui Alor

    It ain't over till the fat lady sings.

    (comentariu sponsorizat de "the fat lady")
  • +18 (24 voturi)    
   Vezi ca e nevoie de tine la Cotroceni (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 12:02)

   Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   De coneva pe acolo? Daca tot te plangi ca e frig, poate dai peste Dansatoarea Floricica. Din copeicile de la postat puteti cumpara un rom si sa delirati, frumos chiar, grotesque totusi.
   • -1 (3 voturi)    
    Pe tine nu te-au rechemat de la post? :-) (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 22:27)

    Chaos & Collapse [utilizator] i-a raspuns lui Parzivall

    Ramii far giob daca rezista astia... :-)
  • +11 (15 voturi)    
   si (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 12:12)

   gigiciobanul [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   terzo...pana cand are de gand PSD sa fie inconjurat de persoane arogante si care incearca in continuu sa isi ofere posibilitati de furt "legal" ??
  • +18 (24 voturi)    
   ce coincidente...!!! (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 12:27)

   rov [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   Pro rusii
   sunt si
   Pro pesede
   Pro hoti
   si foarte "patrioti" mai nou...
   Ce greu se dezlipesc lipitorile de pe trupul nostru!
  • +10 (14 voturi)    
   Sa va dam jos, coruptilor! (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 14:58)

   KostasP [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   Cine o sa vina sa va apere, pensionarii si mortii din teleorman??? Ha?
  • 0 (2 voturi)    
   Lasa-i sa se afunde in nisipurile miscatoare (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 22:21)

   Chaos & Collapse [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   "Never interfere with an enemy while he’s in the process of destroying himself." (Napoléon Bonaparte)

   (comentariu sponsorizat de asociatia "C'asa-i romanul"))
 • +21 (29 voturi)    
  Greva genarala e solutia!!! (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 9:59)

  rov [utilizator]

  Si sa nu mai platim nimic statului pana nu dispar dusmanii neamului: draccnea-mafiotu' si moliceanu-tradatoru'.
  Apoi putem sa mai dam o sansa PSD-ului. Sper ca nu sunt doar hoti in ditai partidul...
 • +20 (30 voturi)    
  Scurt (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 10:04)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Guvernul HOTZIE NATIONALE trebuie sa plece, cu noua MAFIOTA de la Justitie cu tot.
  • -21 (27 voturi)    
   Esti deplasat baietica.. (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 11:45)

   SCRAMBLED [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   Ai luat-o de păr deja? Nu e cam devreme?
   Am impresia ca tu ai alte scopuri. Esti anarhistul de serviciu.
   Ochii pe muma ta, piticule!

   Ce-as mai rade sa te dea de gol cineva...
   Te pomenesti ca esti un fel de Vanghele...
   • +12 (16 voturi)    
    Anarhistul de serviciu (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 13:46)

    Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui SCRAMBLED

    Decât hot bolsevic sau postac pesedist, mai bine anarhist. Acum, daca esti atit de (...) incit crezi ca arivista asta latratoare la haznale si guitza tv ar putea fi bine intentionata, e treaba ta. Eu stiu ca se trage din gasca de hoti (PSD+ALDE) pe care ai votat-o tu, ca e membra in GUVERNUL HOTIEI NATIONALE si pentu mine asta spune tot.,
 • +21 (29 voturi)    
  In piata Victoriei cand zicem "hotii", ne referim (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 11:24)

  deval [utilizator]

  la faptele de coruptie, abuz in functie si traficul de influenta asa cum -de fapt-inteleg hienele !
  Punctul 22 din programul psd si cel de guvernare (" Consolidarea sistemului de probațiune ca formă de diminuare a populației din penitenciare.")
  Cu restul infractiunilor si infractorilor, e treaba voastra ce faceti !
  In privinta CORUPTIEI, direct sau prin "finantatori", sunteti in conflict de interese !! Si nu puteti reglementa fara noi, cetatenii si in dauna Romaniei !
  • +9 (15 voturi)    
   Cam asa (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 11:37)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui deval

   ... dar au scos-o pe matrakuka asta ca poate ne va duce de nasc - ca specilaista in perfidie, latratoare de serviciu a Ciumatilor Rosii si carierista. Daca era cit de cit onesta (1) nu face parte din PSD=PCR=gasca de borfasi (2) nu era pusa ministru de dublul infractor si condmnat penal Dracnea (=Ceausescu Doi)
   • -11 (17 voturi)    
    Am o parare formata despre tine. (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 13:27)

    SCRAMBLED [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    Domnule Ochii_pe_voi, dumneata esti un borfas ordinar mascat in revolutionar (sau anarhist). Comentariile dumitale sunt numai improscaturi de laturi. Cine te-a pus sa faci asta?
    O faci voluntar, de placere?
    Scuza-ma, in acest caz esti dement.

    Te observ de un timp. Poate ar fi bine sa mergi la medic. Sper ca nu e tarziu.
    Cei din piata nu au nevoie de un descreierat ca tine.

    Inca o data, scuze!
    • +7 (15 voturi)    
     "Omule de la tara" (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 15:06)

     KostasP [utilizator] i-a raspuns lui SCRAMBLED

     Poate ar fi timpul sa te intorci la treburile matale, acolo in teleorman. Sau salariu' vine oricum fara sa te duci la munca? Matalutza ai idee de ce a iesit lumea in strada? Astea cu "anarhisti", de unde le-ai invatat, la seral la "universitatea" gh. dej sau direct de la dom dracnea?
     • 0 (2 voturi)    
      De ce a iesit lumea in strada? (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 22:49)

      Chaos & Collapse [utilizator] i-a raspuns lui KostasP

      Hai ca sint curios.

      Dar concret, concret. Fara lozinci.

      Lasa, nu te obosi. Au priceput pina si prostii aia care au fost citeva seri pe acolo ca au fost manipulati exact la fel ca parintii lor in decembrie 1989 cind teroristii "trageau din orice pozitie".

      Bullshit!
      • 0 (2 voturi)    
       LOL (Duminică, 12 februarie 2017, 1:21)

       KostasP [utilizator] i-a raspuns lui Chaos & Collapse

       In capul tau amice este un colaps total. Si asta spun in cunostiinta de cauza dupa ce ti-am citit multe luni de zile comentariile. Nu am timp sa te educ, mosule. Du-te la scoala sau pune mana pe-o carte.
 • -20 (26 voturi)    
  Sunt nedumerit, ca deobicei... (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 11:40)

  SCRAMBLED [utilizator]

  Citez: "Speram ca la finalul maratonului sa putem aduce vestea victoriei, sa ne atingem scopul"

  Daca scopul este sanatatea, de acord.
  Alt scop?
  Democratie? Ha!
  Copilarii...

  Am impresia ca organizatorii sunt derutati, nici ei nu mai stiu ce vor.
  Pe cand o noua editie a concursului: Cel mai mare "CARNAT"? Parca a mai fost o chestie cu cel mai mare drapel...
  • +3 (13 voturi)    
   Competitia Cel Mai Mare Prost (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 13:32)

   Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui SCRAMBLED

   e castigata deja de Jiordasch, un prost intre prosti.
  • +13 (17 voturi)    
   Si eu sunt nedumerit! (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 13:43)

   deville2010 [utilizator] i-a raspuns lui SCRAMBLED

   ce cauti tu pesedist sadea pe forumul HM.Pleaca ba de aici si canta la masa pesedeului.
   • +2 (4 voturi)    
    cum ce face? (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 18:53)

    dj [utilizator] i-a raspuns lui deville2010

    isi face meseria pentru care e platit de partid. Mai grav e ca e platit din banii nostrii furati din bugetul de stat prin cine stie ce abuz in serviciu....
  • +9 (11 voturi)    
   Ai umor... (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 13:51)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui SCRAMBLED

   -- de goarna care zbiara fata Cotrocenilor. Eu stiam ca Alexandria e oras, de ce iti spui 'omul de la tara'? Asta cu cârnatul ai auzit-o la Haznaua 3 sau la Guitza TV, ca din mintea ta nu pre a fi.
   • +1 (1 vot)    
    Hai ca-i buna! (Duminică, 12 februarie 2017, 16:19)

    SCRAMBLED [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    Tu nu poti gandi ca cineva te poate contrazice fara sa fie platit sau interesat in vreun fel.
    Ce-ar fi sa ne intalnim fata in fata undeva?
    Cred ca ne-am căăca de ras amandoi.
    De ce? Pai ne-am vedea ce prosti suntem amandoi. Poate varsta sa fie diferita...

    Si, chiar asa, tu crezi ca nu pot gandi unele lucruri cu mintea mea? Poate tu nu esti in stare de asta...

    Scuze!
 • +11 (17 voturi)    
  serios acum! (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 13:44)

  deville2010 [utilizator]

  e o colcaiala de pesedisti p-aici de te ingrozesti...ce naiba cauta astia?..aici..pe dragnea oare?
 • +15 (19 voturi)    
  DE CE? (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 13:48)

  ILMA [utilizator]

  Unii se (mai) întreabă la ce bun continuă protestele. Iată câteva motive:
  1) pentru că guvernanții nu au simțul responsabilității, nu au cultură democratică veritabilă, nu au intenții bune, nu au demnitate și onoare, pentru că sunt lipsiți, din păcate, de toate acestea, cineva trebuie să-i învețe, să le arate cum și de ce au greșit, ce se așteaptă în general de la un guvern care greșește astfel, să le arate ce înseamnă asumarea raspunderii și ce așteaptă o societate sănătoasă de la ei;
  2) pentru că lumea civilizată trebuie să vadă, să știe că în Ro sunt multi, foarte mulți (sper să fie din ce în ce mai mulți) oameni/cetățeni mai evoluați dpdv civic, politic și democratic decât cei care-i conduc;
  3) pentru că, până acum, PSD-ALDE a tot spus ceva dar a făcut contrariul (iar liderii au avut grijă să se dezică post factum);
  4) pentru că cei care ne conduc nu știu să-i respecte pe cei care-i contrazic, nu știu sau nu vor să respecte minime reguli de legalitate și transparență, pentru că ei se folosesc de un context legislativ ambiguu, încurcat și mereu interpretabil, cetățenii trebuie să arate lumii cealaltă față a Ro, cea educată, civilizată, conștientă de drepturile și obligațiile ei dar și de drepturile și obligațiile celor care exercită puterea în urma unor alegeri pe care le-au câștigat. Ceea ce ei nu înțeleg (sau se fac că nu înțeleg) e că niciodată puterea nu trebuie exercitată abuziv iar cei care te trag de mânecă trebuie respectați la fel ca cei care te aprobă.
  Cu timpul vor înțelege tot mai mulți ce vor protestatarii și cât sunt de necesari ca să nu fim considerați o țară de proști duși în lesă mai lungă sau mai scurtă, duși cu zăhărelul spre o lume neprietenoasă și cețoasă, după cum dictează interesele celor care conduc.
  În afara motivelor enumerate deja, mai e unul: speranța că vor obține ceea ce cer.
 • -14 (22 voturi)    
  Ridicol... (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 14:01)

  Gigi Kent [utilizator]

  Dupa ce au protestat pro torturarea detinutilor din inchisoare, pro-abuz, impotriva deciziilor CCR adica impotriva Statului de Drept, facandu-ne de ras in presa internationala, analfabetii functional radicalizati au ramas pe "ON". Nu are cine sa le apese pe butonul de oprire si au ramas blocati in protest. Astora le lipsesc niste concerte, o Vama Veche ceva. Cu lanternute, cu lasere si alte aiureli de genul asta nu reusesc decat sa-si arate precaritatea intelectuala. Chiar nu reusesc sa inteleg de ce i-a bagat guvernul in seama si a abrogat "celebra" ordonanta (pe care oricum nu a citit-o nimeni dar ce mai conteaza).

  Cred ca trebuie sa fie o enorma lipsa de bun simt sa nu stii nimic pe un subiect dar sa ai tupeul sa iesi in strada. Orice om normal la cap are un sistem de autocenzura. Probabil ca sistemul asta nu mai functioneaza in grupuri, anulandu-se automat atunci cand esti purtat de valul irational al "protestelor cool".
  • +6 (16 voturi)    
   Bai snagoave (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 15:14)

   KostasP [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   Hai c-ai explicat-o si p-asta, mosule. Ti-ai facut datoria si pe ziua asta. Azi cum esti platit, cu 1,5 sau "straight"? Eu cred ca "straight" si nu ma refer la bani.
 • +5 (15 voturi)    
  Ziua 13 (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 14:05)

  rtluc [utilizator]

  Ghinion, vom fi un milion!
 • +3 (11 voturi)    
  Atentie! (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 14:51)

  MateiCraciun [utilizator]

  Linia intre PROTEST si ATELIER in AER LIBER devine tot mai subtire! Nu spun sa nu fim creativi doar ca, parca deviaza toata manifestatia de la subiectul principal. E doar o parere personala. Sper sa nu va suparati. Vreau doar sa-mi imparatasesc opinia.
  • +5 (5 voturi)    
   De acord (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 16:29)

   lp [utilizator] i-a raspuns lui MateiCraciun

   Protestez in fiecare seara, in piata. E Okay sa mai si radem, caci stresul creat de guvernul asta e teribil, dar ticalosii incep sa creada ca mergem in frig ca sa ne distram
  • -2 (4 voturi)    
   Trebuiesc respectate toate formele (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 17:45)

   Coco Whistle [utilizator] i-a raspuns lui MateiCraciun

   De manifestare ptr aceeasi idee acceptind diversitatea comunicarii dar si oamenilor. Sint de acord ca trebuie sa existe o constanta presiune dar in acelasi timp o cizelare a continutului cerut de toata lumea care sa arate ca nu sintem o adunatura oarecare care in 2 luni se va retrage din fata zidului. S-a repurtat o victorie imensa dar...viata in romania nu s va schimba cu aceeasi oameni sau oameni apartinind sistemului. Problema se pune sintem in stare de mai mult cu ce consecinte si cu ce rezultate? Daca da, sa nu ne asteptam ca altii brusc se vor comporta si gindi altfel. Din pacate inca o data se demonstreaza ca sintem singuri, acolo printre norii politicii romanesti nu exista decit ski, whiskey, baliverne si conspiratii cum sa mai driblam statul care tot noi sintem, in rest se uita cu dispret si scirba din cind in cind arunca fulgere dusmanoase catre cretini. Eu nu vad decit 3 solutii: 1. Ruperea romaniei si ei sa ramina stapini in judetele lor, 2. Armata sa preia controlul si sa curete institutiile statului facilitind alegeri corecte cu oameni corecti, 3. Dacian sa preia usr si sa avem anticipate cit mai urgent pe fondul scoaterii in afara legii a psd-ului , alde si udmr cumulat cu o serie de dorinte ale strazii ridicate la rang de acte constitutionale : fara comunisti, urmasii lor si ai rudelor lor ptr 4 generatii, fara infractori ..nu au dreptul sa fie alesi sau sa candideze.
   • 0 (0 voturi)    
    pct. 3 - nu se mai poate (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 20:32)

    revo [utilizator] i-a raspuns lui Coco Whistle

    Coco, nu se mai poate, pt. ca artileria grea a fost pusa si pe USR - anchetat in rem pentru finantarea campaniei, si pe Ciolos - anchetat de parlamentul hotilor.
    Avand in vedere ultimele evenimente din justitie, si USR si Ciolos vor fi exterminati. Legal, of course.
 • +1 (3 voturi)    
  S-a vazut nivelul cand (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 15:25)

  Zummm [utilizator]

  A fost rupta pancarda cu Anaf. Ai dracu corporatisti
 • +4 (6 voturi)    
  Ce face haita A3? (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 15:25)

  Ciobanul Bucur [utilizator]

  Pai il linseaza acum pe Dragnea pentru ca nu a dat ordonanta cu gratierea care l-ar fi salvat pe Felix, stapanul lor.
  Am zis-o si o repet: haita A3 are puterea de a face sau desface lideri politici, dupa cum vor muschii lor. Sunt advarati artisti ai manipularii.
 • -5 (11 voturi)    
  Cititi articolul original al lui Andrei Marga! (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 15:53)

  SCRAMBLED [utilizator]

  Cu speranta ca cineva va citi articolul:

  Sursa DCNEWS(Andrei Marga):

  Discordia de azi nu are legătură nici cu codurile juridice. Cum se știe, acestea au fost adoptate cu ani în urmă, ocolind dezbaterea parlamentară, cu toate că aberațiile lor descalifică autorii și sfidează bunul simț. Codurile au fost apoi modificate prin ordonanță de urgență de un guvern anterior, fără ca decidenții care călăresc acum tema să fi suflat o vorbă.

  Nu a apărut vreun curent civic nou în societate, cum se bate câmpii. Nimic nu este în fapt mai departe de civism decât agitația obtuză sau vehemența stimulată sau aflarea în treabă sau jocul de-a răspunderea.

  Nu este vorba nici măcar de politică, dacă prin politică înțelegem, ca în orice țară civilizată, schimbul de argumente între oameni câtuși de puțin conștienți de implicațiile exprimărilor, aflați pe direcții concurente. S-a produs, în schimb, o nouă deturnare șmecherească a vieții publice.

  Se cuvine spus că în România s-a mai reușit păcălirea – nu de mult cu „pericolul întoarcerii la trecut”, cu „lupta anticorupție”, cu „schimbarea clasei politice” – și nu a ieșit decât autodistrugere în beneficiul câtorva..............

  https://www.dcnews.ro/statul-disciplinar_532362.html?
  • 0 (6 voturi)    
   Cum asa? (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 18:13)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui SCRAMBLED

   Risc o USL-ita cronica. Un propagandist odios de partid , fost profesor de socialism stiintific, fost turnantor la Secu si distrugatorul ICR - cum sa citesc asemenea zoaie semnate de AM?
   • 0 (0 voturi)    
    Ba///, (Duminică, 12 februarie 2017, 16:06)

    SCRAMBLED [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    Tu scrii numai prostii. Te deranjeaza in general oamenii de cultura. Zoaie zici? Probabil ca tu n-ai citit nici o carte in viata ta, de aia esti asa pornit.

    Comentariul tau seamana cu injuratura unui parlit de legionar.
    Dar tu nici macar legionar nu poti fi. TRANC(Am dat cu mausul de masa).
 • -5 (9 voturi)    
  tricolorul (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 16:37)

  alex562 [utilizator]

  aducere aminte curand la munca supusa la straini
  • 0 (0 voturi)    
   mai exact (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 21:48)

   alex562 [utilizator] i-a raspuns lui alex562

   supusa pentru straini la noi acasa
 • +1 (5 voturi)    
  E "cool" tricolorul uman, nimic de zis... (Sâmbătă, 11 februarie 2017, 18:19)

  Irina25 [utilizator]

  ...numai sa nu uitati ca "unii" nu se jocaca.
 • 0 (0 voturi)    
  Citat NEVINOVAT din alt articol Hotnews: (Duminică, 12 februarie 2017, 16:21)

  SCRAMBLED [utilizator]

  "Trecem printr-o perioada in care, din pacate, unii dintre cei care castiga sunt cei care isi petrec timpul incercand sa obtina un numar cat mai mare de click-uri, fara sa spuna adevarul", a declarat Cook pentru The Daily Telegraph."Asta ucide, intr-un fel, mintile oamenilor".


  E clar?


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by