Premierul Dacian Ciolos a transmis marti un mesaj de condoleante la decesul actorului Sebastian Papaiani: "Actor legendar de anvergura, cu un umor cald, sensibil, generos, Sebastian Papaiani ne lasa o lume a zambetului si a glumei bune. Cu o filmografie bogata si o cariera stralucita in teatru, Sebastian Papaiani a creionat drumul sau prin talent, spontaneitate, puterea de a face haz de necaz. Ni-l amintim in roluri memorabile, precum plutonierul Capsuna din seria B.D., Pacala, Ieremia din "Toate panzele sus", Gogu din "Nea Marin, miliardar" si din multe alte roluri de neegalat in memoria cinefililor si a spectatorilor. Regret plecarea sa dintre noi si transmit condoleante familiei si celor apropiati!".

HotNews.roFoto: Hotnews

Sebastian Papaiani, cunoscut pentru rolurile sale din filme de comedie, dar si pentru roluri in teatru, s-a stins din viata, marti, la varsta de 80 de ani.

Sebastian Papaiani avea 80 de ani si avea probleme de sanatate. El suferise in luna mai un accident vascular cerebral si era internat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, la sectia de Neurologie.

Marele actor va fi inmormantat joi, la Cimitirul Bellu din Bucuresti.