Firma Hexi Pharma a fost pusa sub invinuire de procurorii de la Parchetul General, anunta institutia urmarirea penala fiind facut pentru infractiunea de "zadarnicire a combaterii bolilor"

In continuarea cercetărilor efectuate în cauza cunoscută generic sub denumirea „Dezinfectanţii utilizaţi în spitale”, se arata intr-un comunicat de rpes, procurorii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de persoana juridică S.C. HEXI PHARMA CO S.R.L. pentru participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Procurorii Parchetului General au anuntat in urma cu o saptamana ca au inceput urmarirea penala in rem pentru "zadarnicire a combaterii bolilor" si "falsificarea si substituirea de alimente sau alte produse" in cazul dezinfectantilor din spitale.

Politistii fac, vineri, perchezitii informatice in dosarul Hexi Pharma, fiind verificate calculatoarele si telefoanele directorului general Flori Dinu si ale chimistului fabricii, intre timp, mai multe echipe de politisti facand noi verificari la sediul firmei, spun surse judiciare.