Voluntarii din grupul #ImpreunaRezistam anunta ca, la 4 luni de la tragedia din Colectiv, o comemorare cu martisoare, flori si lumanari va avea loc, luni, de la ora 17, la locul in care si-au pierdut viata 63 de persoane, iar peste 150 au fost ranite.

"Pentru ca din luna februarie lipseste ziua de 30, Grupul de voluntari #ImpreunaRezistam au decis ca, in aceasta luna, comemorarea #Colectiv sa aiba loc luni, 29 februarie, de la ora 17 la 19, la locul unde ne adunam deja, luna de luna, in ziua de 30. Luna asta ne adunam cu martisoare, flori si lumanari", precizeaza un anunt citat de Agerpres.

Totodata, pe pagina de Facebook #ImpreunaRezistam se arata ca mai multi voluntari si prieteni ai grupului, din Bucuresti sau din tara, au pregatit deja martisoare - ghiocei sau martisoare - ingeri, dintre care unii chiar in seturi de cate 63.

"Celelalte martisoare le aduceti voi. (...) Nu trebuie sa vina fiecare cu 63 de martisoare, (cate) unul e suficient", se arata pe pagina citata.

Un numar de 63 de persoane si-au pierdut viata in urma tragediei din 30 octombrie 2015, din Club Colectiv, dintre care 27 au murit in incendiu, 24 in spitalele din tara si 12 in strainatate. Totodata, peste 150 de persoane au fost ranite, fiind tratate in spitale din Bucuresti si strainatate.

Grupul #ImpreunaRezistam, constituit din voluntari care doresc sa ajute victimele din incendiul de la clubul Colectiv, a anuntat pe pagina de Facebook, ca va comemora in fiecare luna, pe data de 30, persoanele care si-au pierdut viata in tragedia de pe 30 octombrie.