Valorile termice vor marca o scadere in cea mai mare parte a tarii, dar se vor mentine peste mediile climatologice, cu precadere in regiunile sudice. Ziua, cerul va fi variabil, dar in Campia de Vest, iar la inceputul intervalului pe arii restranse si in restul teritoriului vor fi nori de nivel jos sau ceata, potrivit Mediafax.

Noaptea, nebulozitatea va cuprinde cea mai mare parte a tarii, iar la campie, local, va reaparea ceata. Izolat vor fi conditii de burnita, sau, in nord-vest, de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, in Moldova si pe litoral. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 11 si 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, mai scazute in depresiuni.

IN BUCURESTI

Valorile termice vor scadea usor fata de intervalul anterior, dar vremea va ramane mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Dimineata si noaptea va fi nebulozitate joasa sau ceata, dar in restul intervalului cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 18...19 grade, iar cea minima de 7...8 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca, spre 5 grade.

LA MUNTE

Valorile termice vor marca o scadere usoara fata de ziua precedenta, dar vor fi in continuare mai ridicate decat cele normale pentru a doua decada a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu innorari si izolat ploi slabe, in special in masivele nordice. Vantul va avea intensificari pe creste, mai ales in partea a doua a intervalului.