Medicul roman Ciprian Isacu, sef al Sectiei de arsi de la Centrul Spitalicesc Universitar din Bordeaux, care a participat la eforturile de salvare a ranitilor din incendiul devastator din clubul Colectiv, a avut luni cuvinte de apreciere la adresa colegilor romani: "Jos palaria pentru ceea ce am vazut, pacientii nu ar fi fost tratati mai bine nici in Franta, nici in Belgia. Probabil vom mai transfera pacienti in strainatate pentru ca am vazut epuizati (medici, asistente - n.red.) si sa le mai usuram munca".

Ciprian IsacuFoto: LinkedIn

"Acum este perioada de transfer pentru pacienti, pina acum au fost stabilizati. Dar n-o sa ne plimbam cu avionul numai ca sa le facem placerea unora, o sa fie transferati doar cei care pot fi transferati", a mai spus Ciprian Isacu.

"O sa continuam sa ajutam gratie Ambasadei Frantei si ambasadorului francez, Franta s-a mobilizat si continua sa trimita saptamina viitoare alti doi colegi", a adaugat Isacu. "Sa fiti mandri pentru mobilizarea aceasta pentru 150 de cazuri", a conchis Isacu intr-o conferinta de presa.