Membrii echipei filmului BOX, in regia lui Florin Serban, anunta ca doneaza veniturile din vanzarea de bilete pentru victimele care au supravietuit incendiului din Clubul Colectiv.

"Producatorii si distribuitorul filmului au hotarat sa doneze integral venitul net ce le revine din vanzarea de bilete pentru filmul BOX inspre ajutorarea victimelor care au supravietuit incendiului", anunta echipa, intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Florin Serban, regizorul si producatorul filmului BOX, a declarat ca "sunt momente in care declaratiile belicoase si contrele retorice trebuie sa faca loc faptelor. Cred ca acum ne aflam intr-un astfel de moment. Copiii si tinerii care au fost in Colectiv si care acum sufera in spitale ar trebui ajutati cu altceva decat vorbe. Vreau sa cred ca acest gest, alaturi de altele asemenea, va fi urmat de intiative ale unor oameni si institutii care pot ajuta mai mult, mult mai mult decat putem noi sa o facem. Haideti sa actionam astfel incat, alaturi de medicii si personalul medical care ii ingrijesc, sa ii ajutam pe acesti tineri in suferinta sa revina cat mai multi si cat mai repede printre noi."

Echipa filmului precizeaza ca donatiile se vor face prin Asociatia Daruieste Viata si ca fiecare bilet vandut in cinematografe pentru filmul BOX va ajuta la dotarea spitalelor din Bucuresti cu aparatura absolut necesara in astfel de situatii de criza.