Principalele agentii de presa internationale au relatat despre protestele desfasurate marti seara la Bucuresti, notand ca mii de oameni cer demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea si a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, dupa incendiul soldat cu 32 de morti, noteaza Mediafax.

MitingFoto: Hotnews

"Mii de oameni protesteaza la Bucuresti, dupa incendiul din club soldat cu 32 de morti", titreaza agentia de presa britanica Reuters.

"Mii de oameni au participat marti la un mars prin Bucuresti, oprindu-se in fata Guvernului, pentru a cere demisii dupa incendiul produs intr-un club de noapte, soldat cu 32 de morti si zeci de raniti aflati in stare critica", relateaza Reuters.

"Manifestantii cer demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea si a primarului sectorului in care este situat Clubul Colectiv", adauga Reuters.

"Ignorand apelurile la demisie, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anuntat ca va construi un monument in fata Clubului Colectiv", noteaza agentia Reuters.

"Romania: manifestatie antiguvernamentala dupa incendiul din club", titreaza Agentia France-Presse.

"Peste 13.000 de manifestanti s-au adunat in fata Guvernului pentru a cere demisia premierului social-democrat Victor Ponta si a ministrului de Interne", scrie Agentia France-Presse, explicand ca incendiul soldat cu 32 de morti este o "drama nationala".

Peste 15.000 de manifestanti s-au aflat marti seara in Piata Victoriei si in fata Ministerului Afacerilor Interne, cerand demisia primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a premierului Victor Ponta si a vicepremierului Gabriel Oprea.