Doi pacienti din cei sapte internati la Spitalul SRI sunt intr-o stare grava, a declarat sambata la Digi TV purtatorul de cuvant al SRI Ovidiu Marincea, potrivit Agerpres.

"Sapte persoane au fost internate, dintre care patru erau destul de grav, cu arsuri pe suprafata mare a corpului, trei erau intoxicati cu fum. In acest moment, din cele 7 persoane una este cu rezerve foarte mari, este cetatean italian, o tanara de 20 de ani care are arsuri pe 45% din suprafata corpului, este intubata. Reprezentanti ai Ambasadei Italiei au fost in continua comunicare cu noi si se afla in acest moment la spital. (...) De asemenea, mai sunt doi cetateni spanioli care sunt intr-o stare mai buna decat cetateanul italian si de asemenea intr-o stare destul de grava se mai afla un cetatean roman (bodyguard al clubului) care este intubat. Deci doua persoane in stare grava, cinci persoane intr-o stare cat de cat stabila, dar atunci cand ai arsuri pe caile respiratorii a spune ca ai o stare stabila... situatia este evolutiva si nu avem de unde sa stim", a afirmat Marincea.

Potrivit unui comunicat al Serviciului, directorul SRI, Eduard Hellvig, a dispus in noaptea de 31 octombrie ca Spitalul Clinic de Urgenta Prof. dr. Agrippa Ionescu sa intre in dispozitivul de urgenta pentru primirea si tratarea ranitilor.