Extragerea bonurilor fiscale castigatoare la loteria fiscala pentru luna iulie are loc duminica, 16 august, la ora 20:10, in studioul tv al Loteriei Romane, anunta Mediafax. Fondul de premiere este de 1 milion de lei pentru maxim 100 de castigatori. In cazul in care la prima extragere se depaseste numarul de castigatori, vor fi desenati dupa o a doua extragere. La extragerea de duminica vor fi desemnate ziua si valoarea bonurilor fiscale castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si al Loteriei Romana pentru o perioada de minimum 30 de zile.

La extragere participa toate bonurile fiscale emise in perioada 1-31 iulie, fara a fi necesara inregistrarea prealabila a acestora intr-o baza de date.

Depunerea cererilor de revendicare se realizeaza incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.