O femeie fara adapost care a fost agresata si talharita de trei adolescenti din Deva, iar apoi a fost violata de catre unul dintre acestia, a murit joi la spitalul din localitate, dupa ce starea sa de sanatate s-a agravat, anunta Agerpres. Femeia in varsta de 40 de ani era cunoscuta ca fiind om al strazii de multa vreme.

Potrivit managerului Spitalului Judetean de Urgenta Deva, Calin Laza, "Starea generala a pacientei s-a destabilizat in ultimele 24 de ore, ea trecand din coma de gradul III in coma de gradul IV."

Femeia a fost batuta si violata de cei trei minori in cursul noptii de sambata spre duminica trecuta, intr-o zona centrala a orasului, langa cladirea unui institut de proiectari.

Cei trei adolescenti au fost arestati preventiv miercuri pentru 30 de zile, fiind invinuiti de talharie si viol. Doi dintre minori, ambii cu varsta de 15 ani, sunt din municipiul Deva, iar cel de-al treilea are 14 ani si este din comuna Maieru, judetul Bistrita Nasaud, dar locuieste fara forme legale in oras. Niciunul dintre tineri nu frecventeaza cursurile vreunei scoli.