Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineata, intr-un complex comercial de la marginea municipiului Suceava, focul cuprinzand intreaga cladire, pe o suprafata de peste 5.000 de metri patrati, iar pentru stingerea acestuia intervin toate echipajele de pompieri din zona Sucevei, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, incendiul a izbucnit in jurul orei 8:00, la complexul comercial aflat in comuna Scheia, pe DN 17, la intrarea in municipiul Suceava dispre Gura Humorului.

Focul s-a extins pe o suprafata de aproximativ 5.200 de metri patrati, arzand intregul complex comercial, in care se afla mai multe magazine.

La ora izbucnirii incendiului, in complex se aflau mai multe persoane, care au reusit sa iasa din cladire imediat ce au simitit fum, fara ca cineva sa fie ranit.

La fata locului au fost trimise si intervin toate echipaje de pompieri din Suceava, Gura Humorului si Falticeni.

Purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata, a spus ca interventia pompierilor este una dificila si de durata, avand in vedere faptul ca toata cladirea este cuprinsa de flacari.

In complexul comercial in care a izbucnit incendiul se afla magazine care vand haine, incaltaminte, produse alimentare, obiecte de menaj.

Circulatia pe DN 17, in zona complexului comercial, se desfasoara cu dificultate, din cauza interventiei pompierilor.