Vineri, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi temporar noros si vor fi averse si descarcari electrice pe arii relativ extinse in Muntenia, Transilvania, Maramures, Moldova, precum si in zona montana si pe spatii mai restranse in rest. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina.

La munte, la altitudini mari, trecator vor mai fi precipitatii slabe si sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua, in Banat, in regiunile estice, sud-estice si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 24 de grade, iar cele minime intre 4 si 15 grade.

Bucuresti

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari si mai ales dupa-amiaza si seara vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade, iar cea minima de 9...10 grade.

Munte

Vremea va fi instabila. Cerul va fi temporar noros si pe arii relativ extinse se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp indeosebi in estul Carpatilor Meridionali precum si in zona Subcarpatilor de Curbura. Vor fi conditii de grindina, iar la altitudini de peste 2000 m, trecator precipitatiile, slabe cantitativ vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta unele intensificari ziua, apoi treptat va diminua in intensitate. Temperatura aerului va marca o usoara crestere fata de ziua anterioara.

Mare

Vremea va fi in general frumoasa si relativ normala termic. Cerul va fi variabil. Pe alocuri vor fi conditii pentru averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 21 de grade, iar cele minime intre 12 si 14 grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 14 si 17 grade.