Joi, vremea va fi normala sub aspect termic, in cea mai mare parte a tarii. In vest, nord si centru vor fi innorari si local va ploua slab indeosebi in cursul zilei, transmite Mediafax.

In restul teritoriului cerul va deveni variabil, dar in primele ore si din nou noaptea va fi ceata si izolat, burnita. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade in nordul Moldovei si 22 de grade in Banat si Lunca Dunarii, iar cele minime intre 5 si 15 grade, mai coborate in depresiuni.

  • In Bucuresti

Vremea va fi normala sub aspect termic. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jur de 20 de grade, iar cea minima de 8...10 grade. In primele ore si din nou noaptea se va semnala ceata si vor fi conditii de burnita.

  • Vineri

Valorile termice vor creste usor, in cea mai mare parte a tarii, astfel incat in vest, centru si sud vremea va deveni calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile estice, iar noaptea si in cele sudice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre 15 grade in nordul Moldovei si 25 de grade in Banat, Crisana si Lunca Dunarii. Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre 6 si 14 grade. Dimineata si noaptea in zonele joase se va semnala ceata, iar izolat va fi asociata cu burnita.