Printul Paul cere in instanta 57.370 de metri patrati din fosta Ferma Regala Baneasa si despagubiri

de I.R.     HotNews.ro
Sâmbătă, 13 iulie 2013, 17:44 Actualitate | Esenţial


Printul Paul
Foto: AGERPRES
Printul Paul a dat in judecata Ministerul Transporturilor, Ministerul Sanatatii si alte institutii, cerand restituirea a 57.370 de metri patrati din fosta Ferma Regala Baneasa si plata unor despagubiri pentru 25.642,96 metri patrati din aceeasi proprietate, relateaza Mediafax.

Printul Paul a deschis trei procese la Tribunalul Bucuresti, pentru restituirea unei parti dintr-un teren situat in Sectorul 1 Bucuresti, pe care a fost Ferma Regala Baneasa, si acordarea unor despagubiri pentru o parte din aceeasi proprietate.

Astfel, Printul Paul a cerut instantei obligarea Regiei Autonome Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA si Ministerului Transporturilor la restituirea in natura a suprafetei de 28.780 de metri patrati si obligarea Ministerului Sanatatii si Institutului National de Cercetare- Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie "Cantacuzino" la restituirea in natura a 28.590 de metri patrati din imobilul de 268.764 metri patrati, cunoscut ca Ferma Regala Baneasa.

De asemenea, Printul Paul a solicitat, in situatia in care restituirea terenurilor in natura nu este posibila, obligarea paratilor la acordarea unor imobile de aceeasi valoare in compensare sau acordarea de masuri reparatorii.

"Desi notificarea a fost depusa in termen legal si a fost insotita de inscrisuri care demonstreaza calitatea Regelui Carol al II-lea de proprietar al imobilului cunoscuta ca Ferma Regala Baneasa, precum si calitatea subsemnatului de persoana indreptatita la restituire, aceasta nu a fost solutionata nici pana in prezent de catre parati", a aratat Printul Paul in actiunea prin care solicita restituirea proprietatii de la ROMATSA si Ministerul Transporturilor.

De asemenea, el a solicitat Tribunalului Bucuresti obligarea Institutului de Cercetare- Dezvoltare pentru Protectia Plantelor (ICDPP) Bucuresti la emiterea dispozitiei de acordare de masuri reparatorii prin echivalent pentru 25.642,96 metri patrati din suprafata de 204.460,379 metri patrati.

Potrivit plangerilor adresate instantei, Printul Paul a cerut in 2002, in baza Legii 10/2001, privind regimul juridic al unor imobile preluate in mod abuziv in perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989, restituirea in natura a Fermei Regale Baneasa sau a echivalentului evaluat provizoriu la 2,1 milioane de dolari. Municipiul Bucuresti, prin primar, si-a declinat competenta catre mai multe institutii ale statului care detineau diferite parti din proprietate.

"Consiliul de Administratie al ICDPP a constatat ca subsemnatul am calitate de persoana indreptatita conform Legii 10/2001 in calitate de succesor in linie directa (nepot de fiu) al fostului proprietar, Regele Carol al II-lea, precum si in baza drepturilor succesorale dobandite de la doamna Monique Urdarianu", a mai aratat Printul Paul in plangerea depusa in dosarul prin care a chemat in judecata ICDPP.

El a mentionat ca reprezentantii ICDPP au constatat, printr-o decizie din 26 septembrie 2008, ca imobilul cunoscut ca fosta Ferma Regala Baneasa a fost proprietatea lui Carol al II-lea si ca aceasta a trecut abuziv in proprietatea statului, in baza Decretului nr 38/27 mai 1948 al Marii Adunari Nationale a Republicii Populare Romania privind intrarea in proprietatea statului a bunurilor Regelui Mihai si a membrilor familiei regale, precum si in baza Decretului nr. 905 al Consiliului de Ministri din 19 iunie 1948.

Prin acelasi act, reprezentantii institutiei au decis sa-i restituie Printului Paul 170.924, 975 metri patrati, in natura, din 204.740 metri patrati, insa au respins cererea de restituire in natura a suprafetei de 25.642,96 metri patrati, pentru ca pe suprafata respectiva se aflau cladiri necesare desfasurarii activitatii de cercetare, urmand sa analizeze variantele permise de Legea 10/2001, de acordare a masurilor reparatorii prin echivalent. Intrucat in acest sens nu a mai fost luata o decizie, Printul Paul s-a adresat instantei.

Dosarele au fost inregistrate la Tribunalul Bucuresti la jumatatea lunii iunie, dar pana in prezent nu au fost stabilite primele termene de judecata.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

3853 vizualizari

 • +7 (19 voturi)    
  restituim.... (Sâmbătă, 13 iulie 2013, 17:54)

  republicanu [utilizator]

  Se restituie membrilor casei regale tot,de fapt toata Romania pt ca a fost a lor,nu-i asa ! Dar nimeni nu cerceteaza si nu ne spune cum au intrat in posesia acestei averi colosale! In mod sigur au fost si malversatiuni....dar CEDO i-a de bun actul de proprietate,ce sa mai ceara autentificari,cercetari arhivistice la notariate,la perceptii.etc. Si Soarele nostru Verde tace,nu face o scurta analiza si sa dea cateva concluzii...
  • 0 (8 voturi)    
   nu stiu ce sa zic... (Sâmbătă, 13 iulie 2013, 21:05)

   vindicomvs [utilizator] i-a raspuns lui republicanu

   asa zis al statului inseamna de fapt sa fie pe mana vreunui retardat numit politic care va fructifica respectiva propietate in propriul lui folos si al grupului care l-a numit, sau o va lasa de izbeliste pana la degradare completa. Deci cumva cred ca e mai bine sa fie restituite intrucat cred ar fi mai bine administrate. Si nimeni nu o va lua sa fuga cu ea in spinare.
   Suna bine "al statului" dar de fapt nu prea e, in Romania e echivalent cu jaf la miezul zilei.
  • +10 (16 voturi)    
   asta nu e din casa regala (Sâmbătă, 13 iulie 2013, 22:25)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui republicanu

   e un bastard, un lambrino, nerecunoscut de famila regelui carol al doilea.

   deci, mai usor cu familia regala
   nu cred ca regele mihai a revendicat ceva din ferma aia. mai repede, ferma era parte a domeniilor coroanei, care apartineau statului roman, nu erau in proprietatea privata a membrilor familiei regale.

   carlo al doilea a fost un bun om de afaceri si a avut multe proprietati dobandite din afaceri, cumparari,, investitii, atat in ro cat si prin alte tzari.

   dar, nu cred ca ferma aia era in proprietate privata a regelui, mai repede in domeniile coroanei.

   regale mihai si familia sa n'au revendicat nimic apartinand domeniilor coroanei, ci numai proprietati ce au fost stapanite de bunicul sau Ferdinand si de carol al doilea.
   castelul peles a fost proprietate privata a familiei regale, ca si savarsinul, balcicul si alte cladiri din buc.
   nu e nimic deosebit ca familiile regale sa aiba si propiretati private, cum este familia regala britanica.
   Buckingham este prop statului, castelul Windsor este proprietatea familiei regale.
   palatal regal din buc este si a fost proprietatea statului, dar pelesul, a fost proprietatea familiei regale, fiind construit privat, de regale Ferdinand.

   regina angliei, este o buna investitoare, avand o avere considerabila din tranzactii legale.

   asta este.
   p^rtzu pol si partzesa lia de crevedia sunt din familia regala basescu :))
   • +2 (8 voturi)    
    Pelesul (Duminică, 14 iulie 2013, 0:16)

    dj [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    A fost construit de Carol I care si-a vandut o mosie in Prusia pentru a cumpara terenul si a construi castelul. Pelisorul a fost construit tot de Carol I pentru Principele (pe atunci) Ferdinand dupa casatoria acestuia cu Prinicipese (viitoarea regina) Maria.
    • +1 (5 voturi)    
     oricum (Duminică, 14 iulie 2013, 21:43)

     nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui dj

     construit de Carol sau Ferdinand, esentialul este ca a fost construit din banii proprii.
   • +4 (4 voturi)    
    Paul de Lambriuri (Luni, 15 iulie 2013, 10:20)

    milosh [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    e un maidanez, ce mai conteaza unul in plus pe langa sutele de mii de cotarle din Romania!
  • 0 (8 voturi)    
   oare (Sâmbătă, 13 iulie 2013, 22:30)

   I [utilizator] i-a raspuns lui republicanu

   Primul rege nu a fost sarac cand a venit in Romania. A avut suficienti bani.
  • +12 (14 voturi)    
   individul nu este membru al familiei regale (Sâmbătă, 13 iulie 2013, 22:43)

   Inna100 [utilizator] i-a raspuns lui republicanu

   .. si de altfel nu are nimic regal in el.
   este un venetic libidinos si lacom , iar nevasta-sa o escroaca autentica.. un soi de bonnie si clyde creati de protv mari printi ..
   dar daca suntem atat de idioti incat sa ingenunchem la tot felul de lichele.. si sa le inghitim pretentiile absurde..
  • +3 (5 voturi)    
   n-are nici o legatura!! (Luni, 15 iulie 2013, 1:20)

   Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui republicanu

   Paul asta NU este in "Casa Regala"!
   E un copil al lui Carol dintr-o asa-zisa "casatorie" care NU era legala! Biologic, e fiul lui. Legal, nu are NICI O legatura cu "monarhia" din Romania!
   • +4 (4 voturi)    
    Nepot, (Luni, 15 iulie 2013, 10:21)

    milosh [utilizator] i-a raspuns lui Codruta N

    nu copil! Fiul ilegitim al lui Carol II a fost Mircea Lambrino!
 • 0 (10 voturi)    
  ... (Sâmbătă, 13 iulie 2013, 18:08)

  vitan.sandu [utilizator]

  Cum au inceput cererile de retrocedare am spus: "comunistii sunt de vina" (prietenii stiu de ce). Iata se confirma inca odata, comunistii sunt de vina. Astia care au ramas o sa ceara la retrocedari si la despagubiri incat, nu numai ca nu vom mai avea nimic, dar vom fi si in c... gol si datori vanduti. Asa ne trebuie: Comunistii sunt de vina.
  • +5 (9 voturi)    
   ... (Sâmbătă, 13 iulie 2013, 19:15)

   Nadgob [utilizator] i-a raspuns lui vitan.sandu

   Un episod similar s-ar putea să urmeze şi cu BOR.

   Dacă 'nea caisă ăsta vrea cu atâta ardoare pământ românesc, eu i-aş propune câţiva metri cubi buni deasupra "ultimei cabane".
  • -3 (11 voturi)    
   las' ca nu ia pamantul matale (Sâmbătă, 13 iulie 2013, 22:30)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui vitan.sandu

   nici p'al meu.
   si nici nu il ia din Romania sa'l duca pe coclauri.

   investitori straini stapanesc pamanturi intinse, ferme in sua, argentina.

   daca a fost al oamenilor si a fost nationalizat, normal este sa se intoarca la proprietari, cum ar trebui sa se intample si cu proprietatile investitorilor straini de dinainte de razbel.
   d'aia nu se inghesuie ei sa investeasca in ro, ca stiu cine este noi. :)

   avem mana buna de luat, nu de dat.
   desi...(?) n'am mai fi comunisti.
   • 0 (4 voturi)    
    ... (Duminică, 14 iulie 2013, 14:40)

    vitan.sandu [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    Un sinistru personaj al celui de al treilea Reich, unul din conducatorii nazisti, spunea la un moment dat ca nemtii sunt o natiune de hoti. Nu degeaba, spunea el, una din primele opere literare germane poarta titlul Hotii (Schiller - Die Räuber 1871). Sigur ca cea mai mare parte a nemtilor nu ar fi de acord cu maresalul Reichului. Nu am argmete pentru a sustine nici zicerile lui Goring, nici pe cele ale oponentilor sai. Am insa suficiente argumente ca zicerea respectiva se cuvine a fi pusa in carca romanilor. Da, romani sunt un popor de hoti. Pe ce ma bazez?
    Pai nu au furat romanii, sau, ma rog, inaintasii lor sute de tone de aur pe care lau dus la Roma? Si asta inca de la inceputurile erei crestine. Roma, mareata Roma, s-a refacut economic si militar cu aurul furat de inaintasii romanilor. Nu au furat mereu romanii animalele, fetele si granele pamantului pe care le-au dat hunilor, tatarilor si altor venetici care s-au nimerit pe aici? Nu au furat romanii peschesul si tributul pe care l-au dus la Stambul? S-au construit palate marete pe malurile Bosforului cu ceea ce au furat de-a lungul timpului romanii. Nu au furat romanii baietii si fetele de pe aceste meleaguri pentru a le da otomanilor? Baietii au ajuns ieniceri in armata sultanilor, fetele au ajuns cadane in haremurile acestora. Nu au furat romanii tezaurul pe care l-au dus la Moscova? Tot spre Moscova au plecat si uriasele despagubiri de razboi furate de romani. Dupa ce, mai inainte granele si petrolul acestor locuri, furate de romani, au intretinut armata lui Hitler. Se pare ca nu toate acestea au fost platite hotilor de romani.
    Numai pamantul si cladirile nu au putut fi duse. Si acestea au fost furate de romani, dar nu au putut fi duse de aici. Ele au ramas aici. Si pentru ca au fost furate, iar hotii de romani au fost prinsi, ca orice hoti, romanii trebuie sa dea inapoi ceea ce au furat. Si datul acesta inapoi a fost numit retrocedare. De peste 20 de ani fiecare guvern care guverneaza peste acesti hoti,
    • 0 (2 voturi)    
     sunt bune si legendele (Luni, 15 iulie 2013, 9:21)

     nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui vitan.sandu

     tzin fraierii la un loc.

     dacia a fost provincie romana.
     deci, daca romanii au fost hoti, noi suntem urmasii lor, din doi barbate cu brate tari ! :)

     tezaurul l'au da fraieri. inca o dovada ca romanul traieste numai timpul lui, fara perspectiva viitorului.
     dupa miscarile bolsevice din rusia, de dinainte de predarea tezaurului, ar fi trebuit sa fie niste semne de intrebare.
     mai repede il trimiteau la stanbul, era mai sigur.:)

     cat de petrol si gaze, aia au venit si l'au scos cu scule moderne, noi nustiam dar de la ei am invatat multe.
     vezi avansul romaniei in industria petrololui.
     iar, petroloul n'a fos furat, nu l'au luat americanii sau anglo-olandezii.
     el s'a rafinat in tzara, tzara a incasat dividend, romanii au avut de munca. au crescut ingineri si specialist romani, au platit taxe.
     ba, si propretarii terenurilor cu exploatari petroliere incasau dividentde.
     pe vremea capitalimului adevarat, propeietarul era stapan pe sol si subsol.

     ai insirat o gramada de propaganda national comunista.
    • +5 (5 voturi)    
     Ai dreptate, dar nu 100% (Luni, 15 iulie 2013, 9:34)

     Margrethe [utilizator] i-a raspuns lui vitan.sandu

     Prin anii '90 am citit intr-un magazin istoric marturiile unui diplomat britanic prezent in Romania imediat dupa razboi. El deplangea abuzurile jefuitorilor sovietici, dar afirma, intre altele, ceva ce mi-a ramas in memorie: Romania este jefuita sistematic si fara mila din cel putin doua motive: 1 - are mari resurse jefuibile si 2 - se vor gasi totdeauna cu destula usurinta localnici care sa se puna cu abnegatie in slujba jefuitorului . Deci...atentie la abnegatia cozilor de topor!
     • +3 (3 voturi)    
      ei ashi ! (Luni, 15 iulie 2013, 9:56)

      nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Margrethe

      noi nu ne vindem tzara !
      noi doar ..privaitzam.
      se ocupa fisttchiu, fost menistru, viitor chirias ls jilava.
   • +1 (3 voturi)    
    spre buna intelegere (Luni, 15 iulie 2013, 9:07)

    nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    pamantul este parte din tzara, dar ca proprietate, el apartine celui ce l'au dobandit pe cai legale, indifferent ca e tzigan, ungur, franceza, rus, turc, bulgar, sau japonez.
    .
    vrajeala cu pamantul este al celor ce'l muncesc, si cei lenesi plece unde vor, tine de poezia proletcultista.

    in cazul p^rtzului paul de hopantzoale, conte de teleorman, baron de giurgiu, cred ca umbla cu cioara vopsita.

    si ca tot veni vorba de obtinutul legal al pamantului, ar fi cazul ca un organ de cercetare sa intre mai amanuntit in felul cum au fost facute mosiile mosierilor lui ilici, cel ce se atzinea sa nu vina regale si mosierii.

    cum se face ca varanu a devenit mosier pe pamanturile academiei, fie la baneasa, fie la marculesti-calarasi sau pe unde s'a mai putut.
    si nu numai el. semn de intrebare ridica si culitza tar^tza (ce nume agrcol !), chiar si marele poiet, dinscul de la lovirutie.
    sa nu mai vorbim de judetul teleorman, impartit juma-juma' intre baronul dragnea si mosierul nicolaie.
    si mai sunt foarte multi, dintre care jiji este numai spuma iesite la suprafata ciorbei.
 • +2 (12 voturi)    
  eu zic (Sâmbătă, 13 iulie 2013, 18:32)

  Mazeta [utilizator]

  Prințul Paul este precum căpșunica: taninos, viță hibridă, cules la maturitate. De-aia îl iubește așa mult cumătrul Băsescu, nu pentru bani.
 • +6 (14 voturi)    
  eeeeeeee (Sâmbătă, 13 iulie 2013, 19:07)

  gsmart123uk [utilizator]

  asa e dati-le toata Romania ca au venit cu pamintul de la ei de acasa ,acesti sarlatani ar trebui expulzati din tara.S ase duca sa ceara pamant in tara lor de origine,ca de fapt si de drept Romania nu a avut regi dintoteauna,au fost adusi pe ascuns in tara si pusi la putere,acum vor pamant romanesc,avere si alte alea.Dati-le vreo 2 metri de pamint ...
  • +6 (10 voturi)    
   Principatele Romane (Duminică, 14 iulie 2013, 0:19)

   dj [utilizator] i-a raspuns lui gsmart123uk

   au avut Domni, Principi. Doar lipsa independentei a facut sa nu fie Regi. Si Carol I cand a venit (si i s-a cerut sa vina, dupa ce Filip de Flandra a refuzat oferta Principatelor Romane, si dupa referendum) nu a venit nici cu mainile goale, nici cu "geamantanul".
   Un "sarlatan" cum a fost Carol I ne-ar prinde foarte bine acum; gandeste-te numai cum a evoluat Romania din 1866 pana in 1914.
 • +10 (12 voturi)    
  DACA DOMNUL PAUL LAMBRINO... (Sâmbătă, 13 iulie 2013, 21:29)

  father nicky [utilizator]

  ...se considera cu adevarat mostenitorul legitim la tronul Romaniei, inainte de a pretinde ceva tarii "sale":(?!)n ar fi normal ca mai intai sa readuca in tara valorile de patrimoniu cu care a plecat din tara bunicul sau, Regele Carol al II-lea, al carui urmas pretinde ca este!
  Pe 6 septembrie 1940, amenintat de legionari, presat de societate in urma cedarilor teritoriale facute de Romania fara sa se traga niciun glont si parasit de armata, Carol al II-lea a fost nevoit sa abdice.
  Plecat a doua zi din gara Baneasa impreuna cu amanta sa Elena Lupescu, ajunge la granita langa Timisora unde cateva grupe de legionari au incercat sa-l asasineze, deschizand focul asupra trenului in care se afla fostul rege.
  A plecat din tara cu un tren incarcat cu obiecte din patrimoniul Coroanei, tablouri de pictori ca Tizian, Rubens si Rembrandt, sute de goblenuri, bijuterii, armuri ce decorau peretii palatelor regale de la Pelisor si Peles. Deci, domnule Paul Lambrino, inaintea de a cere ceva de la Romania, trebuie sa faceti dovada ca ati facut ceva important pentru aceasta tara, ca v-ati adus contributia la propasirea ei! Mai intai faceti-va datoria fata de tara si dupa aceia cereti-i ceva!
 • +5 (9 voturi)    
  Trăiască Paulică... (Sâmbătă, 13 iulie 2013, 22:09)

  felis_tigris [utilizator]

  Domnule Preşedinte al României, aştept o reacţie imediată. Că mie îmi pasă!
 • +4 (10 voturi)    
  retrocedari..... (Sâmbătă, 13 iulie 2013, 23:13)

  CristiRu [utilizator]

  Pai ... au trait in exil si acum ca buni ROMANI CE SUNT sau intors dupa averile lor . Domnilor PRINTI SI PRINTESE cu durere va spun ca voi nu sunteti romani si nici nu apartineti acestei tari chiar daca faceti tot felul de activitati de sprijin pentru anumite categorii de oameni. Felicitari pentru asta . Dar daca mai aveti nevoie de ceva proprieteati ....sa le retrocedati , nu faceti decat sa va atrageti antipatiea mea fiinca eu gandesc ca .......doar asta va intereseaza in ROMANIA.
 • +3 (7 voturi)    
  Trebuie o lege noua ca in Ungaria ! (Sâmbătă, 13 iulie 2013, 23:34)

  DEMA GOGU' [utilizator]

  Ungurii sunt patrioti nu ca la noi,debandada ca sa se cumpere drepturi litigioase de mafia imobiliara....In ungaria se acorda compensatie maxim 100000USD.Nu se retrocedeaza.Daca nu ar fi dat aceasta lege Ungaria era proprietatea mostenitorilor austrieci.Alo ...Ponta ,de ce nu dai o Ordonanta de Urgenta pt. a stopa jaful retrocedarilor ???!
  • +2 (6 voturi)    
   TREABA A FOST REZOLVATA ... (Duminică, 14 iulie 2013, 2:11)

   father nicky [utilizator] i-a raspuns lui DEMA GOGU'

   ...de guvernul , care in vederea "fluidizarii" retrocedarilor a infiintat la 28 decembrie 2005, "FONDUL PROPRITATEA" !
   În februarie 2013, cei mai mari acționari ai FONDULUI PROPRIETATEA erau:[
   - Elliott Associates (14,95%);
   - City of London Investment Management (9,69%);
   - Royal Bank of Scotland (5,39%);
   Una din persoanele interesate este si fostul ambasador american Mark H. Gitenstein!
   Fondul Proprietatea l-a numit pe Mark Gitenstein ca membru interimar al Comitetului Reprezentantilor. Fostul ambasador al SUA si-a depus candidatura pentru acest post inca de pe 26 martie 2013, din partea fondului de investitii Emerging Markets Country Fund. Va este clar?!
 • +6 (8 voturi)    
  Nu are nici un drept (Duminică, 14 iulie 2013, 0:14)

  dj [utilizator]

  Madame Labrino a fost despagubita si super despagubita de Casa Regala la anularea casatoriei cu Principele Carol (viitorul Carol II) iar "printul" paul nici numele nu trebuia sa il revendice, necum proprietati care au fost ale Casei Regale a Romaniei. Acele proprietati comunistii le-au confiscat de la Regele Mihai, nu de la Carol II! Iar ta-su a plecat intr-adevar cu trenul incarcat din tara in 1940.
 • +2 (8 voturi)    
  Marea si sarea . (Duminică, 14 iulie 2013, 11:41)

  vertical1 [utilizator]

  Au fugit din tara ca niste lasi.Si acum pretind marea si sarea.
  Dreptul la acele proprietati cu care au fost inzestrati de statul roman , si l-au pierdut odata cu parasirea tarii.
  Ar trebui sa existe documente scrise .
  Daca tot avem institutii care vegheaza la apararea statului , ar trebui sa-si faca datoria , in cel mai scurt timp.
 • +4 (6 voturi)    
  titlu gresit!! (Luni, 15 iulie 2013, 1:27)

  Codruta N [utilizator]

  Acest Paul NU este "print" - este copilul unei doamne, numita Lambrino, care NU are nici o legatura cu "monarhie", "printi" samd.!!
  O fi fiul biologic al lui Carol II insa NU este un fiu legitim! Asa ca nu are cum sa fie "print"!

  Titlul, asa gresit cum e, nu face decat sa evidentieze ca HotNews este partinitor si nu respecta un adevar stiut, deja, de f. multa lume!
  • 0 (0 voturi)    
   Nu e fiul, e nepotul (Luni, 15 iulie 2013, 21:02)

   mcris [utilizator] i-a raspuns lui Codruta N

   ...lui Carol!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by