Rezultatele finale ale bacalaureatului 2013, dupa solutionarea contestatiilor, au adus in judetul Satu Mare o promovabilitate de 58,36%. La nivelul judetului au fost sase eleve care au obtinut media 10 la examen, dar si doua licee cu promovabilitate zero, scrie Agerpres. In urma recorectarii lucrarilor de examen, 15 elevi au reusit sa ia nota de trecere si sa promoveze bacalaureatul.

Potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Scolar Judetean Satu Mare, din cele 571 de contestatii depuse au fost admise 224. In cazul a 125 de lucrari notele au crescut, iar la 99 de lucrari notele au fost micsorate.

In urma solutionarii contestatiilor, numarul candidatilor care au promovat examenul a crescut cu 15, iar procentul final de promovabilitate la nivel de judet este 62,55% pentru candidatii din promotia curenta si 36,19% pentru candidatii din promotiile anterioare, rezultand un procent total de promovabilitate pe judet de 58,36%, potrivit Agerpres.

La nivelul judetul Satu Mare au fost sase eleve care au obtinut media 10 la examen, dar si doua licee cu promovabilitate zero.

Vezi aici listele cu notele finale de la Bacalaureat 2013 - judetul Satu Mare

Citeste si: