Autobuzele liniilor 126,168, 226 si 368 din Capitala vor circula din nou, de joi, pe Bulevardul Dinicu Golescu, pe sensul spre Eroilor, ca urmare a finalizarii lucrarilor de reabilitare a sistemului rutier din intersectia Bd. Dinicu Golescu cu strazile Berzei si Stirbei Voda, informeaza RATB, potrivit Mediafax.

"Ca urmare a finalizarii lucrarilor de reabilitare a sistemului rutier din intersectia Bulevardului Dinicu Golescu cu strada Berzei si strada Stirbei Voda, incepand de joi, liniile de autobuze 126, 168, 226 si 368 vor reveni pe traseele de baza, pe sensul spre Eroilor, de la intersectia strazii Mircea Vulcanescu cu Bulevardul Dinicu Golescu, prin Bulevardul Dinicu Golescu, strada Stirbei Voda, urmand apoi traseele initiale", se arata intr-un comunicat al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB).

La sfarsitul lunii martie a anului trecut, noua trasee RATB au fost modificate din cauza lucrarilor la diametrala Nord-Sud a Capitalei.

Astfel, s-a decis ca autobuzele liniilor 122, 126, 137, 138, 168, 178, 226, 268 si 368 sa circule pe un traseu modificat pe sensul de mers spre centrul Capitalei, pe tronsonul Buzesti - Berzei - Vasile Parvan, pentru continuarea lucrarilor la obiectivul "Dublarea diametralei Nord-Sud", traficul rutier fiind restrictionat in intersectia strazilor Stirbei Voda cu Berzei.