Joi, vremea va fi in general frumoasa in tara si usor mai calda decat ar fi normal in a doua decada a lunii octombrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat, informeaza Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade, mai scazute in depresiuni, spre -3 grade in estul Transilvaniei. Izolat, dimineata si noaptea se va semnala ceata.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si usor mai calda decat ar fi normal in a doua decada a lunii octombrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 7...9 grade, usor mai scazuta la periferia orasului.

Vineri, vremea se va mentine in general frumoasa, iar valorile termice vor fi mai ridicate decat mediile climatologice ale datei. Cerul va fi mai mult senin, exceptand noaptea sud-estul teritoriului, unde se va innora treptat si vor fi conditii de ploaie in zona litoralului. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 25 de grade, iar cele minime vor fi de la -2...0 grade in depresiunile intramontane pana la 13...14 grade in Dealurile de Vest. Pe arii restranse, dimineata si noaptea se va semnala ceata.