Vineri, cerul va fi variabil, cu innorari in sudul si sud-vestul teritoriului, precum si in zona de munte, unde pe arii restranse va ploua slab. In cursul noptii nebulozitatea se va accentua in toate regiunile, iar ploile se vor extinde cuprinzand cea mai mare parte a tarii. Izolat, in zona Muntilor Banatului si a Carpatilor Meridionali cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, informeaza Mediafax.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 22 de grade, iar cele minime intre 3 grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 17 grade pe litoral.

La Bucuresti, cerul va fi partial noros, iar noaptea nebulozitatea se va accentua si spre dimineata va incepe sa ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade, iar cea minima va fi de 11...12 grade.

La munte, cerul va prezenta innorari si pe arii restranse va ploua slab, iar in cursul noptii nebulozitatea se va accentua si va ploua pe arii extinse. Izolat, in zona Muntilor Banatului si a Carpatilor Meridionali cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va creste usor fata de intervalul anterior.