Angajatori de Topeste cel mai mare targ de cariera din Romania ce reuneste la fiecare editie peste 90 de companii si 15 000 de vizitatori incepe vineri 26 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti. Persoane cu experienta, studenti si proaspat absolventi se pot angaja in domenii precum IT&C, FMCG, financiar-banking, inginerie, farma, retail, audit si consultanta.

La aceasta editie de toamna, companii cunoscute ofera locuri de munca pentru cei interesati. Intre acestea: Oracle, IBM, Microsoft, Samsung Romania, BRD - Groupe Societe Generale, Raiffeisen Bank, Ernst&Young, McDonald's, ING Asigurari de Viata, ProCredit Bank, HP, Genpact, JTI, L'Oreal, Microsoft, Dell, ENEA, BCR, Adrem Invest, Endava, Wipro Technologies, Webhelp, Cegeka, Ubisoft, Optaros, Freescale, British American Tobacco, Stefanini, Ixia, Infineon, Computer Generated Solutions, Intel, Bitdefender, TeamNet Collaborate, Renault Romania, Adecco, Lidl, Vodafone, Luxoft si Route 66.

Programul targului Angajatori de Top este vineri, 26 octombrie de la 10:00 - 18:00 si sambata 27 octombrie, de la 10:00 - 17:00.

In aceasta toamna, previziunile de angajare sunt mai promitatoare decat in primele doua trimestre ale anului, arata un studiu realizat de Manpower privind Perspectivele Angajarii de Forta de Munca pentru trimestrul trei, in care au fost intervievati 621 de angajatori din Romania.Previziunea neta de angajare este de 17%, cu 8 procente mai mult decat in trimestrul anterior.

Angajatorii din Romania au anuntat deschiderea a peste 5000 de locuri de munca in urmatoarea perioada a anului. Cele mai ofertante domenii in ceea ce priveste numarul de locuri de munca disponibile sunt IT, Telecom, Inginerie, Banci, Retail si Outsourcing.