Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat marti ca agentul Gheorghe Vladan, autorul atacului de la coaforul din blocul bucurestean Perla, si-a ucis sotia cu un singur foc de arma, in timp ce casiera a fost impuscata de trei ori. Intr-un comunicat difuzat de Biroul de informare publica si relatii cu presa din cadrul institutiei, se precizeaza ca cele doua victime au decedat ca urmare a plagilor produse prin impuscare.

Criminalisti, la locul ataculuiFoto: Agerpres

Iata comunicatul complet al procurorilor de la Ministerul Public:

"In continuarea cercetarilor in cauza privind incidentul petrecut, ieri 05.03.2012, intr-un coafor din Bucuresti, cand numitul Vladan Gheorghe a tras mai multe focuri de arma, context in care au decedat doua persoane iar alte 6 au fost ranite, victimele au fost transportate la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici. Intrucat una dintre victime nu avea acte de identitate asupra ei, identificarea a fost facuta, in cursul zilei de astazi, de catre apartinatorii acesteia la sediul Institutului National de

Medicina Legala Mina Minovici unde au fost efectuate necropsiile.

In urma efectuarii necropsiei celor doua cadavre de sex feminin a rezultat faptul ca asupra sotiei a fost tras un singur foc, producandu-i leziuni in zona toracica, iar asupra celeilalte victime de sex feminin, identificate in persoana casierei coaforului, au fost trase trei focuri de arma.

Concluziile provizorii ale autopsiilor releva faptul ca cele doua victime au decedat ca urmare a plagilor produse prin impuscare.

Totodata, in baza unei autorizatii emise de judecator, este in curs de derulare o perchezitie domiciliara, la domiciliul comun al celor doi soti.

Pe masura derularii cercetarilor, vom informa opinia publica".

Potrivit Mediafax, care citeaza surse judiciare, Florina Vladan avea 47 de ani, in timp ce casiera avea 41 de ani.

Luni dupa-amiaza, Gheorghe Vladan a intrat intr-un coafor din blocul Perla din Bucuresti si a impuscat-o pe casiera unitatii, apoi pe sotia sa, dupa care a tras in restul oamenilor ce se aflau acolo. Doua dintre persoane au murit, iar alte sase se afla in spital.