Liberalul Eugen Nicolaescu, fost ministru al Sanatatii, a fost externat vineri dimineata de la Spitalul de Urgenta Floreasca, transmite Agerpres. Politicianul a ajuns la spital miercuri seara, dupa ce i s-a facut rau.

Eugen NicolaescuFoto: Hotnews

"In urma investigatiilor facute s-a stabilit ca acesta a suferit tulburari circulatorii la nivel cerebral. Este posibil sa fi fost un spasm cerebral", a declarat dr. Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al spitalului.

Nicolaescu va urma un tratament si va trebui sa mai revina la control.

Familia fostului ministru al Sanatatii a chemat ambulanta miercuri, in jurul orei 22.30, deputatul fiind transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Potrivit rtv.net, fostului ministru i s-a facut rau in apartamentul sau din Capitala si a fost luat de acasa de un echipaj SMURD. El a fost insotit la spital de sotia sa.

B1 TV a relatat ca unul dintre medicii care l-au asistat in ambulanta a fost Raed Arafat.

Inainte sa i se faca rau, Eugen Nicolaescu a fost invitat in emisiunea "Cheia Zilei" la Romania TV unde a discutat despre intentia Robertei Anastase de a taia indemnizatia primita de parlamenterii Opozitiei pe perioada grevei, precizeaza rtv.net. Potrivit EVZ, liberalul avusese in cadrul emisiunii o altercatie verbala cu deputatul PDL Alin Popoviciu.

La spital, Nicolaescu a fost supus mai multor investigatii si a fost consultat de mai multi profesori.

Eugen Nicolaescu (56 de ani) este deputat de Calarasi din partea PNL, la al treilea mandat. Este casatorit si are doi copii.