Vremea continua sa se raceasca luni, iar cerul va avea innorari temporare. In jumatatea de nord a tarii local va ninge slab, iar in sud vor fi precipitatii doar pe arii restranse, mixte ziua si ninsori noaptea, potrivit Administratiei Nationale a Meteorologiei, citata de Mediafax.

Vantul va fi moderat, cu intensificari mai ales in regiunile estice, iar pe crestele montane va sufla tare, spulberand zapada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 grade in depresiuni si 5 grade in Oltenia, iar cele minime se vor situa, in general, intre -15 si -5 grade.

Marti, vremea va fi rece cu cer temporar innorat. Local va mai ninge, in general slab cantitativ, ziua in jumatatea de est a tarii si in zonele montane, iar noaptea in vest si nord-vest.

Vantul va sufla moderat si slab, cu unele intensificari in regiunile estice, iar la munte va fi tare, spulberand zapada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 grade in depresiuni si 5 grade in sud-vest, iar cele minime se vor situa intre -13 si -3 grade, mai coborate in depresiuni.

La Bucuresti, vremea se va raci. Cerul va fi temporar noros si trecator, spre seara si noaptea, vor fi conditii de fulguiala. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperatura maxima va fi de 3-4 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -7 grade.