​Circulaţia tramvaielor de pe liniile 16 şi 36 este blocată luni dimineaţă in Capitala, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile care au afectat reţeaua electrică de contact în zona Şoseaua Petricani şi Ştrandul Tei Boboc, a declarat, luni, pentru Agerpres, Brânduşa Raeceanu, purtătorul de cuvânt al RATB: "Blocajul s-a produs luni dimineaţă în jurul orei 6.54 din cauza condiţiilor atmosferice nefavorabile care au afectat reţeaua electrică de contact. Echipele de intervenţie ale RATB se află la faţa locului pentru remedierea defecţiunii", a precizat Brandusa Raeceanu.

Potrivit sursei citate, pe parcursul nopţii mijloacele de transport au circulat pe toate traseele de tramvaie şi troleibuze pentru menţinerea reţelei electrice în condiţiile optime de exploatare.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti a anunţat că în această dimineaţă a fost suplimentat parcul de autobuze, tramvaie şi troleibuze cu 20% pentru asigurarea traficului în condiţii optime.