Academia de Studii Economice din București, cea mai bună universitate din România în domeniul Economie și Econometrie
Conform aceluiași clasament, ASE este în top 501-550 la nivel internațional și pe locul al doilea în România în subdomeniul Business și Management.
Prezența în clasament a universităților membre ale Consorțiului Universitaria validează, și de data aceasta, reputația academică a acestora, calitatea activității cadrelor didactice, a studenților și absolvenților acestora și a rezultatelor în domeniul cercetării de top din România. QS World University Rankings reprezintă unul dintre cele mai importante clasamente internaționale de ierarhizare valorică a universităților pe diferite domenii.
QS World University Rankings by Subject cuprinde în acest an 1453 de universități și un total de 51 de discipline, grupate în cinci mari domenii. Clasamentul evaluează și ierarhizează instituțiile de învățământ superior în baza unei metodologii care ia în considerare criterii referitoare la reputația academică, reputația în rândul angajatorilor, calitatea cercetării derulate (reflectată prin numărul de citări ale lucrărilor publicate de membrii instituțiilor universitare) și indicele Hirsch.
Academia de Studii Economice din București este liderul învățământului superior economic și de administrație publică din România și Europa de Sud-Est, cu o bună reputație internațională, concretizată în numeroasele sale parteneriate și în situarea pe poziții notabile în clasamente internaționale de prestigiu.

Beatrice Mahler: O parte din personalul ATI a abandonat lupta. Nu oricine poate sa stea lângă un pacient extrem de bolnav
Aproape 4 milioane de tineri (18-34 de ani) locuiesc cu părinții. Iar motivele lor nu sunt doar economice...
O istorie a frigului extrem, din aprilie până în iunie - Ninsori, ger și îngheț în România ultimilor 100 de ani
În spatele cifrelor (și al scandalurilor politice). Mărturii despre suferință și deznădejde în pandemie: „I-am dat prima palmă copilului”
S&P modifică perspectiva la stabilă, de la negativă/ De ce ar trebui să ne intereseze ratingul