Surse din conducerea spitalului au declarat pentru HotNews.ro ca, in cursul diminetii de azi, va fi emis un nou buletin medical in legatura cu starea de sanatate a romancei.

Cesira Piscioneri, purtatoarea de cuvant a spitalului a declarat joi seara ca starea de sanatate a romancei "s-a inrautatit drastic" si ca viata femeii "este in pericol serios".

In buletinul medical emis joi de conducerea spitalului se arata ca pacienta a fost supusa, in cursul dupa amiezei, la o rezonanta magnetica de control, care "a evidentiat o crestere a edemului cerebral si o leziune extinsa a trunchiului encefalic, care au evoluat in mod dramatic fata de controalele precedente".

Multe din cotidianele din Peninsula au preluat stirea pe prima pagina. Ziarul "Il Messaggero" citeaza disperarea sotului Maricicai Hahaianu, Adrian, caruia medicii din spitalul italian i-au acordat ajutor psihologic. Acelasi cotidian informeaza ca tanarul agresor, Alessio Burtone, a mai avut doua plangeri penale pentru agresiune, in ultimele 6 luni. Conform aceleiasi surse, italianul a frecventat timp de cativa ani o sala de box din zona Tuscolana, nu departe de statia de metrou Anagnina.