Un cetatean roman de 40 de ani a fost arestat de carabinieri marti, 24 ianuarie, in localitatea Massa (Sardinia) fiind acuzat ca si-a batut fiul de trei ani cu o bata de lemn si cu cureaua, scrie L'Unione Sarda.

Potrivit achetatorilor, romanul isi batea fiul deseori, de fata cu mama baiatului, care lucreaza in Italia ca menajera. Ultimul episod de violenta a avut loc luni seara. Barbatul, beat, a inceput sa dea in baietel cu bata. Mama copilului, de 30 de ani, a incercat sa-l opreasca, dar romanul a lovit-o si pe ea. Femeia a reusit sa sune la politie, povestind ceea ce s-a intamplat.

Mama si baiatul de trei ani au fost condusi la spital, unde medicii i-au pus copilului o prognoza de 30 de zile, pana se va vindeca de pe urma ranilor primite.

Barbatul a fost dus la sectie, sub acuzatia de rele tratamente in familie. A incercat sa se justifice in fata anchetatorilor, sustinand ca "asa se educa fiii in Romania". Judecatorul l-a repus in libertate, in asteptarea procesului, dar i-a interzis barbatului sa se apropie la o distanta mai mica de 200 de metri de sotie si copil.