Un numar de 23 piese de teatru libere şi neconvenţionale vor fi prezentate in perioada 16-31 august, pe terasa Motoare in cadrul Festivalului de teatru independent 'Undercloud'. In aceasta perioada seara de seara, terasa Motoare devine scena reprezentatiilor sustinute de teatre din Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Târgu Mureş.​​

Festivalul, aflat la a doua editie, are ca scop susţinerea şi promovarea mişcării de teatru independent din România şi asigurarea unei stagiuni de vară pentru toţi iubitorii de cultură alternativă.

Potrivit Agerpres, printre piesele care vor putea fi vizionate se numără 'Cum am mâncat un câine'de Evgheni Griskovet, în interpretarea actorilor de la Teatru 74 Târgu Mureş, 'Buzunarul cu pâine' de Matei Vişniec, interpretată de actorii de la Asociaţia Green Art din Bucureşti, 'Te iubesc! Te iubesc?' după 'Zăpezile de altădată' de Dumitru Solomon, interpretată de actorii Teatrului Undercloud - Compania de Teatru D'AYA din Bucureşti sau 'Terapie prin sex@gmail.com' - scenariul şi interpretarea Puşa Darie de la Compania 'De capul meu' din Iaşi.

Preţul unui bilet categoria all este de 25 de lei. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0727.100.856 sau pe www.daya.ro.

In caz de vreme nefavorabila spectacolele se vor tine la Lăptăria lui Enache.

Programul Festivalul Undercloud poate fi găsit pe www.daya.ro.