Un nou serial animat, "Omul zăpezilor de neoprit", va avea premiera pe 5 decembrie la Disney Channel iar la Disney Junior vor fi difuzate noi episoade din "Mira, detectiv regal" şi "Prietenii căţeluşi".

Logo DisneyFoto: Nicoleta Raluca Tudor, Dreamstime.com

Disney Channel: "Omul zăpezilor de neoprit" - premieră, de luni până vineri, din 5 decembrie, la ora 17.00

Osmo, un surfer în vârstă de 12 ani, şi tatăl său părăsesc plaja pentru a se muta aproape de rudele îndepărtate din Winterton, un oraş bizar în care ninge tot anul, iar monştrii sunt strict interzişi. Osmo şi verişoara lui cea curajoasă, Rita, leagă o prietenie neobişnuită cu un yeti galben uriaş pe nume Gustav, un personaj comic de neoprit. Împreună, verişorii neînfricaţi îl ajută pe Gustav să se ascundă de primarul Chrome, unchiul lui Osmo, care nu suportă monştrii, în timp ce explorează cele mai neobişnuite şi amuzante aventuri pe care le are de oferit ţinutul lor îngheţat.

"Tabăra cu peripeţii" - premiera sezonului 6, de luni până vineri, din 5 decembrie, la ora 15.20

Lou, Parker, Destiny şi Noah ajung la viitoarea fermă Kikiwaka din Dusty Tush, Wyoming. Consilierii Noah şi Destiny sunt foarte ocupaţi cu participanţii nou sosiţi, inclusiv cu Bill, un descendent modest al celebrului cowboy Bill Pickett, care preferă să prindă vitele cu lasoul decât să petreacă cu prietenii; Winnie, o fată neînfricată care şi-a câştigat porecla Wild Winnie încălcând regulile şi aruncând, ocazional, lucruri în aer; şi Jake, un băiat relaxat, care se întâmplă să fie şi un fanatic al jocurilor video.

"O vrăjitoare îngrozitoare" - premiera sezonului 4, de luni până vineri, din 9 decembrie, la ora 20.25

Bazat pe seria de romane cu acelaşi nume scrisă de Jill Murphy, serialul o urmăreşte pe Mildred Hubble şi pe prietenele ei la Academia Cackle, sub conducerea grijulie a directoarei Miss Cackle şi a directoarei adjuncte Miss Hardbroom (Raquel Cassidy). Al patrulea sezon al seriei debutează în forţă, când un accident în laboratorul de poţiuni o face pe Mildred să-şi schimbe faţa!

Disney Junior: Noi episoade din "Prietenii căţeluşi", din 10 decembrie, în fiecare weekend, de la ora 13.30

Doi pui de mops amatori de distracţie, Bingo şi Rolly, sunt fraţi cu poftă de aventuri! Fie că-l ajută pe stăpânul lor, Bob, fie că ajută un prieten animal la nevoie, misiunile lor „hamtastice” îi poartă pe căţei prin întreg cartierul sau chiar în jurul lumii! Indiferent unde merg, Bingo şi Rolly ştiu că viaţa e mult mai palpitantă (şi mult mai distractivă!) când îl ai alături pe cel mai bun prieten, fratele tău.

Noi episoade din "Mira, detectiv regal", din 17 decembrie, în fiecare weekend, de la ora 13.30

Curajoasa şi inventiva Mira îşi continuă călătoriile prin tot regatul pentru a ajuta membrii familiei regale şi oamenii de rând! Sprijinită de prietenul ei, Prinţul Neel, verişoara ei, Priya şi de cele două manguste Mikku şi Chikku- ajutoarele ei, Mira foloseşte lupa ei unică în investigarea fiecărui caz pe care îl întâlneşte.

"Micii pompieri" - maraton, din 5 decembrie, de la ora 19.00

Micii telespectatori se vor putea bucura de aventurile micilor pompieri în porţie dublă! Timp de o săptămână vor fi difuzate episoade duble ale primului sezon. Acţiunea se petrece într-o lume fantastică în care vehiculele vorbitoare trăiesc, lucrează şi se joacă cu oamenii care le conduc. Noua serie animată„Micii pompieri” urmăreşte un băiat şi maşina lui de pompieri, în timp ce fac echipă cu prietenii lor din echipa de prim ajutor pentru a-i ajuta pe alţii din comunitatea lor care au probleme, mari sau mici. Fie că salvează o maşină tânără care este blocată într-un copac, găsesc pui dalmaţieni pierduţi sau îşi ajută vecinii să-şi facă provizii de urgenţă în timpul unei pene de curent. „Micii pompieri” evidenţiază importanţa muncii în echipă şi ajutorul concetăţenilor.