Cartea "Balkan Story", o poveste inspirata din intamplari adevarate, scrisa de Vasile Mincu, unul dintre fondatorii grupului umoristic VOUA, va fi lansata joi seara, de la ora 19.00, la Premium Events Ballroom din Capitala.

Balkan Story - de Vasile MincuFoto:

Subiectul cartii aduce in atentie "perioada anilor '90, cand eliberati de comunism, romanii, bulgarii, macedonenii, albanezii se aruncau intr-o lume noua unde sperau sa recupereze in graba banii, timpul si prieteniile pierdute. In acea perioada viata in Balcani era imprevizibila si atarna de... un fir de ata. Dar in Albania nu exista nici macar ata!"

Eroii acestei carti sunt Vasile Mincu - scenarist si realizator de emisiuni de televiziune - si Adrian Bita Patrascu - actor, ambii fiind membri fondatori ai grupului umoristic VOUA.

"Impreuna au trait in Albania aventura vietii lor, cu peripetii dramatice dar si hilare. Se pare ca s-au nascut sub o stea norocoasa si au supravietuit, iar acum va impartasesc VOUA, prin cartea "Balkan Story", aceste peripetii", spun organizatorii evenimentului de lansare a cartii, intr-un comunicat.

Lansarea cartii va avea loc joi, 30 noiembrie 2017, la ora 19:00, la Premium Events Ballroom - Str. Logofat Tautu 64 (zona Nerva Traian - Timpuri Noi).

Aici, publicul va putea rasfoi cartea proaspat iesita din tipar si ii va cunoaste personal pe autor si pe aceia care au trait acest periplu inedit. De asemenea, vor fi redate anumite pasaje din carte in stilul stand-up comedy in direct, pe scena, de catre Vasile Mincu si Adrian Bita Patrascu. Atmosfera se va destinde alaturi de Grupul VOUA si momentele lor umoristice, dar si alaturi de Daniel Iancu - un as al genului haz-folk si de caricaturistul Costel Patrascan. Nu vor lipsi invitatii surpriza, concursurile si multe altele, mai promit organizatorii.