Festivalul Internaţional “Vara Magică” ediția a VI-a aduce la Ateneul Roman un nou regal de concerte de clasă internațională.

Vara Magica 2016Foto: Poster

Orchestra Română de Tineret sub bagheta lui Cristian Mandeal va gira un nou concert al celei de-a şasea ediţii a Festivalului Internaţional “Vara Magică” în seara de 12 iulie, de la ora 19.30, la Ateneul Român. Soliştii serii vor fi Christoph Sietzen și Cvartetul Wave – percuţie, iar programul va cuprinde Einojuhani Rautavaara - Concert pentru percuție și orchestra, Avner Dorman – Concert pentru percuție și orchestra, Bizet/Shchedrin – Suita Carmen.

Aceste atractive lucrări ale literaturii romantice și moderne vor beneficia de versiuni pline de energie oferite de fenomenalii soliști ai serii, făcând din programul serii o experiență artistică cu totul specială. Pe scenă se va afla elita tinerei generații de muzicieni români, care sub conducerea și formarea muzicală a dirijorului Cristian Mandeal a fost răsplătită de ovațiile publicului în marile săli de concert ale Europei.

Lanto Communication organizează a şasea ediţie a Festivalului Internaţional “Vara Magică” la Ateneul Român din Bucureşti în perioada 5 iulie - 23 august 2017, concertele sunt organizate în fiecare săptămână și prezintă pe afiş formaţii camerale, dar şi orchestre simfonice precum Orchestra Română de Tineret, Orchestra Naţională de Tineret a Olandei, Romanian Sinfonietta Orchestra și Orchestra Naţională de Cameră a Moldovei, alături de celebri dirijori şi solişti români şi străini.

Beneficiind de aer condiționat, Sala Mare a Ateneului Român va fi din nou gazdă primitoare a unui șir de evenimente artistice de nivel internațional.

Biletele şi abonamentele s-au pus în vânzare pe www.eventim.ro şi la casa de bilete a Ateneului Român tel. 0733.612.948