Piața Mare din Sibiu va fi gazda celei de-a doua ediții a unuia din cele mai interesante proiecte muzicale din ultimii ani: "Simply The Best - Povestea Naiului". Naiul lui Radu Nechifor va fi elementul comun al evenimentului care reunește în acest an cinci genuri muzicale diferite: jazz, folclor, pop-rock, clasic și clubbing.

Ozana Barabancea, cunoscută publicului sibian și din ediția din 2013 a evenimentului, va reprezenta jazz-ul alături de Radu Nechifor. Piața Mare va răsuna pe ritmuri pe pop-rock pe melodiile celor de la Direcția 5, iar folclorul va fi reprezentat de Ioan Bocșa. Cele două elemente de noutate în acest concert sunt reprezentate de celelalte doua genuri muzicale. Clasicul va fi reprezentat de către Corul Acapella, fără a fi acompaniați de alte instrumente muzicale în afara de nai, iar DJ-ul sibian MT-Jay va mixa pe stilul clubbing alături de Radu Nechifor.

Pe lângă artiștii amintiti mai sus, alături de Radu Nechifor pe scenă vor urca mulți alți muzicieni și instrumentiști renumiți, atât din Sibiu cât și din alte orașe ale țării, precum: Marius Preda, Cezar Cazanoi, Decebal Bădilă sau Ovidiu Barteș.

"Simply The Best - Povestea Naiului" va avea loc în 30 iulie, iar intrarea la concert va fi liberă, se arata in comunicatul renis Hotnews.ro.