Un bar din Nottingham ar putea deveni ”Biserica celor 400 de iepuri” după ce patronul a depus cerere pentru transformarea acestuia în biserică, relatează NottighamshireLive.

Coronavirus Marea BritanieFoto: Dinendra Haria/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lăcașurile de cult pot rămâne deschise în timpul restricțiilor de grad 3, iar James Aspel, patronul barului 400 Rabbits a spus că a depus cerere pentru ca barul să devină religie pentru a evita închiderea acestuia.

Potrivit lui Aspel, pentru a depune cerere trebuie ca oamenii să semneze pentru congregația ta.

Membrii noii religii pot alege să fie ”un credincios în iepure” sau ”reverend al iepurilor drepți”. James Aspel încă se gândește cum să practice religia.

”Intenția a fost de glumă, dar vine dintr-un loc serios”, a spus patronul de 34 de ani.

”Cu noile restricții suntem forțați să închidem și ar putea dura luni de zile până să putem redeschide. Avem și ofertă de mâncare așa că, chiar dacă eram în restricții de gradul 2, nu puteam deschide. Credem că nu este corect... Totul, de la sălile de sport la saloanele de masaj, poate rămâne deschis și chiar și piețe de Crăciun au loc - atunci m-am gândit că este ridicol. Așa că am trimis o cerere pentru a înregistra locul ca un loc de cult”, a explicat patronul.