VIDEO Klaus Iohannis: Nimeni dintre cei care au făcut nereguli nu trebuie să stea liniștit crezând că va scăpa de brațul legii

de R.M.     HotNews.ro
Joi, 16 aprilie 2020, 13:49 Actualitate | Coronavirus


președintele Klaus Iohannis
Foto: Presidency.ro
Președintele Klaus Iohannis a lansat joi un atac la adresa liderilor populiști care „instigă” la nerespectarea regulilor de distanțare socială și a avertizat că astfel de gesturi „reprezintă o inconștiență care poate avea consecințe tragice”.

„Oamenii politici sunt primii care vor trebui să se schimbe și să înțeleagă că așa nu se mai poate. Schimbarea va fi însă imposibilă, din păcate, în cazul acelor politicieni care, chiar și în aceste zile dramatice, se gândesc doar la beneficiile lor electorale și, după ce au distrus în ultimii ani bugetul României, fac acum propuneri care nu doar că sunt greșite, dar pur și simplu împovărează excesiv o țară pe care au lăsat-o și expusă, și vulnerabilă. Nu putem periclita viitorul României pentru că o majoritate parlamentară lipsită de orice legitimitate votează astăzi populist măsuri care nu au nicio susținere economică. Este complet imoral să punem pe umerii generației tinere factura de mâine a unor măsuri aberante promovate de niște iresponsabili”, a spus Iohannis, într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni.

Președintele a lansat un avertisment și la adresa celor care încearcă să profite din actuala situație de criză: „Nimeni dintre cei care, în această perioadă dificilă, au făcut nereguli nu trebuie să stea liniștit, crezând că va scăpa de brațul legii”.


Înțelegerea a fost modificată miercuri seară, ministrul de Interne anunțând că românii nu vor putea lua parte la slujbe nici în incinta, nici în afara bisericilor, pâinea sfințită va fi împărțită de voluntari ai bisericii, și nu de polițiști, așa cum era inițial, în timp ce Lumina va fi distribuită în noaptea de Înviere tot de clerici și voluntari "în pragul casei sau la fereastră, fără ca oamenii să iasă în stradă".

Iată mai jos declarațiile președintelui Klaus Iohannis (sursa - Administrația Prezidențială):

 • Trăim o perioadă dificilă, care va marca la scară istorică nu doar România, ci și întreaga omenire. După ce vom depăși această criză, va trebui să separăm clar ce este bine și ce funcționează de ceea ce nu este în regulă și nu funcționează.
 • Această etapă critică ne-a pus în fața oglinzii a decenii de guvernare a României conform mentalității „lasă, merge și așa, rezolvăm data viitoare, să facă alții”. Astăzi vedem clar efectele dezastruoase ale acestui mod toxic de a gândi și a acționa, care ne-a ținut în loc zeci de ani.
 • Oamenii politici sunt primii care vor trebui să se schimbe și să înțeleagă că așa nu se mai poate. Schimbarea va fi însă imposibilă, din păcate, în cazul acelor politicieni care, chiar și în aceste zile dramatice, se gândesc doar la beneficiile lor electorale și, după ce au distrus în ultimii ani bugetul României, fac acum propuneri care nu doar că sunt greșite, dar pur și simplu împovărează excesiv o țară pe care au lăsat-o și expusă, și vulnerabilă. Nu putem periclita viitorul României pentru că o majoritate parlamentară lipsită de orice legitimitate votează astăzi populist măsuri care nu au nicio susținere economică. Este complet imoral să punem pe umerii generației tinere factura de mâine a unor măsuri aberante promovate de niște iresponsabili.
 • Am făcut un apel insistent încă de la începutul crizei generate de epidemie către toți politicienii să abandoneze discursul demagogic și să nu încerce să câștige capital electoral din suferința oamenilor. Este inacceptabil și revoltător să îi vedem dând lecții astăzi pe cei care au lăsat spitalele fără resurse, care au gonit oameni competenți din țară, care au distrus sistematic întregi sisteme de servicii publice.
 • Cum poate fi caracterizat un lider politic care pune sub semnul întrebării necesitatea stării de urgență sau care condiționează votul în Parlament - absolut obligatoriu de altfel pentru ca decretul să producă efecte - condiționează votul de adoptarea unor măsuri imposibil de implementat?
 • Politicienii pot să ajute, cu sfaturi, idei, implicare sau soluții constructive, dar nu pot să instige, să fie populiști și să îndemne la nerespectarea măsurilor menite să protejeze sănătatea și viața cetățenilor! Orice gest și atitudine contrară recomandărilor specialiștilor reprezintă o inconștiență care poate avea consecințe tragice!
 • Cetățenii înțeleg și sunt convins că, indiferent de opțiunile lor politice, răsuflă ușurați că România nu este guvernată astăzi, în context de criză profundă, de o coaliție care avea drept prioritate furtul din bani publici și fuga de răspundere.
 • Criza actuală este gestionată de un guvern care ține cont de sfaturile specialiștilor, care lasă pe profesioniști să își facă meseria și urmează îndeaproape recomandările lor.
 • Există multe autorități locale conduse de oameni destoinici, indiferent de partidul politic din care provin. Sunt oameni de bună credință, care au lăsat deoparte interesul partizan, oameni care colaborează deschis cu societatea civilă, cu mediul economic, pentru a găsi cele mai bune soluții la nivelul comunităților în care trăiesc. Dar, din păcate, avem și exemple negative. Am însă încredere că autoritățile competente vor rămâne vigilente și vor analiza fiecare sesizare și fiecare neregulă.
 • Nimeni dintre cei care, în această perioadă dificilă, au făcut nereguli nu trebuie să stea liniștit, crezând că va scăpa de brațul legii.
 • Această criză ne-a dat lecții dureroase, care trebuie însușite, despre nevoia de a întări statul, despre nevoia stringentă de a restructura serviciile publice pentru a elimina clientelismul și de a susține zonele care alcătuiesc fundamentul unui stat funcțional, aflat realmente în slujba cetățeanului.
 • Pentru a putea progresa și a recupera din pagubele grave produse de epidemie, resetarea României este acum mai necesară și mai urgentă decât oricând.
 • Sistemul sanitar este primul, dar nu este singurul care are nevoie de o reașezare profundă. Vedem acum cât de multe lipsuri a fost necesar să fie acoperite într-un timp extrem de scurt. Doar printr-un efort susținut și mobilizare maximă am reușit să ne adaptăm rapid și să luăm toate măsurile pentru ca această epidemie să fie ținută sub control. Altfel, numărul victimelor în România ar fi fost astăzi mult mai mare. Vă asigur că acest efort de corectare a erorilor rămase din vechile guvernări va continua chiar mai accelerat după ce depășim aceste momente de criză, pentru că este esențial ca România să devină o țară care le asigură cetățenilor săi toate condițiile pentru o viață decentă și sigură.
 • Am tot vorbit în aceste zile de restricții și de constrângeri și țin să subliniez că foarte mulți români au dat un exemplu extraordinar de civism în toată această perioadă extrem de dificilă și continuă să o facă. Cei mai mulți respectă distanțarea socială, stau acasă, nu ies mai mult decât este nevoie și dau un examen al maturității lor și al capacității de a fi solidari cu restul țării.
 • Le mulțumesc tuturor românilor care în aceste zile respectă regulile, fac sacrificii personale și, astfel, se protejează pe ei și îi protejează și pe ceilalți. Cu cât sunt ei mai mulți, cu atât avem o putere mai mare în a limita și, în cele din urmă, a depăși epidemia.
 • Suntem în prag de sărbători pascale, pe care anul acesta le vom petrece în condiții atipice, cei mai mulți dintre noi departe de cei dragi.
 • Haideți să facem împreună acest efort, pentru ca să putem fi din nou, cât mai repede, aproape de părinții, copiii și bunicii noștri!
 • Vă mulțumesc și vă urez multă sănătate tuturor!


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

19041 vizualizari

 • -16 (44 voturi)    
  ... (Joi, 16 aprilie 2020, 13:55)

  briciu [utilizator]

  Johanis a inviat !!
 • -19 (57 voturi)    
  hai, ba (Joi, 16 aprilie 2020, 13:56)

  cucuveauamov [utilizator]

  Klaus, te-ai plictisit cu Carmen? zi de zi la tv acum. Am inteles, #statiacasa, #spalati-va pe maini etc. nu-ti fie frica, cei mai multi sunt de la #rezist, asa ca retin usor formulele de 2-3 cuvinte.
  • +1 (17 voturi)    
   Al doilea! (Joi, 16 aprilie 2020, 17:21)

   Martinezu [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   vezi ca cam dormi in post! Doua copeici in minus.
   Ramai cu una la postarea urmatoare.
 • -11 (49 voturi)    
  A trecut sau n-a trecut? (Joi, 16 aprilie 2020, 14:09)

  Arminius [utilizator]

  Dupa o perioda in care a reusit sa nu atace PSD-ul, Presedintele a revenit cu aratatul cu degetul catre vinovatii de serviciu, semn ca pandemia a trecut. Sau nu? Ai nostri sunt perfecti, ai lor sunt infecti. Hai, stati acasa sau plecati la cules de sparanghel!
 • -14 (42 voturi)    
  sa fie bine ca sa nu fie rau! (Joi, 16 aprilie 2020, 14:12)

  kingdavidhotel(banat pentru adevar?) [utilizator]

  Sincer, il prefer pe Hagi! Macar a facut ceva in viata!
 • +34 (40 voturi)    
  Rămîn vorbe goale (Joi, 16 aprilie 2020, 14:14)

  gebica [utilizator]

  Dacă nu se începe cu resetarea politicienilor (prin constrîngere, căci sunt prea ticăloși ca să și-o asume de bună-voie) prin renunțarea la toate privilegiile deșănțate pe care le au și la pedepse exemplare (triple) pentru orice însușire ilegală de bunuri. Lăcomia este flagelul cel mai groaznic al acestei țări și din păcateea se manifestă și la clerici și alte categorii de profitori-impostori. Dacă societatea nu găsește mecanismele să-i demaște și să-i înlăture, resetarea României și a statului nu are nicio șansă.
  • +5 (23 voturi)    
   Da (Joi, 16 aprilie 2020, 15:22)

   Tony_K [utilizator] i-a raspuns lui gebica

   Da’ cei mai de nadejde aparatori si patrihoti ai tarii, adica SRI-ul ce a pazit taica de 30 de ani? Va nu au prins nici macar unu?! Aceasi oameni fara sa fie luati vreodata la intrebari de nimeni din cate guverne si partide s-au perindat la conducere! Oare de ce? Hai sa fim seriosi.
   • +5 (7 voturi)    
    Care sri !!! (Joi, 16 aprilie 2020, 17:56)

    sipu [utilizator] i-a raspuns lui Tony_K

    sri-srl ? ........................
  • +4 (10 voturi)    
   Starea de urgență. (Joi, 16 aprilie 2020, 19:06)

   patrick_higher [utilizator] i-a raspuns lui gebica

   E momentul optim pentru:
   - scoaterea PSD-ului în afara legii;
   - confiscarea averilor dobândite ilicit (aspect foarte ușor de dovedit: încasări - impozit - cât rămâne - de unde provine restul?);
   - desființarea CCR-ului actual - pion politic - și realizarea unei Curți desemnate prin concursuri publice;
   - tăierea directă, fără mofturi, a tuturor pensiilor speciale;
   - impozitarea nerușinatei BOR și a celorlalte culte practicante ale evaziunii fiscale;
   - dezvăluirea adevăraților asasini din timpul Revoluției, condamnarea lor rapidă și devoalarea implicării fostei Securități în reprimare, dar și a legăturii ei cu politicul / presa / finanțele publice de atunci încoace etc.
   - un proces riguros al comunismului, după modelul Nurnberg în cazul nazismului.
   Cifrele uriașe rezultate ar rezolva bugetul României pe mulți ani de aici înainte. PIB-ul ar crește decent, s-ar putea dota corespunzător spitalele, ar fi bani pentru învățământ, s-ar realiza digitalizarea serviciilor publice, s-ar face investiții de stat solide și pe termen lung - de exemplu, infrastructura CFR-ului, a porturilor și a aeroporturilor ș.a.m.d.
  • 0 (0 voturi)    
   xzxzxzx (Vineri, 17 aprilie 2020, 13:47)

   solar [utilizator] i-a raspuns lui gebica

   Intreaga situație social-politică a României prezente este rezultutatul a tot felul de constrîngeri din ultimii 80 de ani ! E O MARE, MARE PROBLEMĂ pt RO !
 • -11 (47 voturi)    
  hai sa facem un efort (Joi, 16 aprilie 2020, 14:18)

  mmmircea [utilizator]

  sa te suspendam, ca la un prag de 30 la suta la referendum, zbori imediat. Credeam ca ai iesit sa ne spui ca pui paza militara ca sa opresti taierile ilegale, dar se pare ca eviti cu totul subiectul mafiei lemnului. De ce, domnule presedinte ?
 • -17 (49 voturi)    
  Cum isi permite individul asta (Joi, 16 aprilie 2020, 14:20)

  galeo [utilizator]

  Sa ameninte parlamentul ?
  • +15 (33 voturi)    
   citeste mai atent (Joi, 16 aprilie 2020, 15:18)

   natbl73 [utilizator] i-a raspuns lui galeo

   se refera la "politicieni", nu la institutie

   da, stiu, tu ai incercat, ti-ai facut datoria
   • -9 (29 voturi)    
    Doar in dictatura ai unanimitate (Joi, 16 aprilie 2020, 16:02)

    galeo [utilizator] i-a raspuns lui natbl73

    Politicienii aia care se opun starii de urgenta ma reprezinta pe mine si pe altii care se opun abuzurilor dictatoriale.
    Asa e in democratie, doar i n Coreea de Nord ai unanimitate
    • +9 (17 voturi)    
     bineînțeles (Joi, 16 aprilie 2020, 17:31)

     nahir [utilizator] i-a raspuns lui galeo

     că știi, și tu și ceilalți coledzi de pesedism și postări pro Kiseleff 10, că starea de urgență este instituită atunci când necesitatea prezervării vieții este superioară oricăror alte cerințe ale cetății.
     De asemenea, știi că în mod democratic s-a legiferat aplicarea stării de urgență.
     Prin urmare, e foarte clar că mănânci cu bună știință material maro de prococultură, că deh, ciolanul vostru, șef interimar, a dat ucaz intern să faceți opoziție, iar voi o faceți în același stil mafiot și lipsit de orice logică și argumente, cum v-a învățat hamsterul flaușat.
    • 0 (6 voturi)    
     am inteles - dar imi pare rau pentru tine (Joi, 16 aprilie 2020, 20:40)

     natbl73 [utilizator] i-a raspuns lui galeo

     Nu e dictatura, eu personal ma duc la lucru ca cineva trebuie totusi sa tina economia in miscare

     Lucrez la o multinationala de-aia nashpa, ne da zilnic masti, dezinfectanti peste tot, au marit numarul de autobuze ca sa nu stam 2 unul langa altul, cine poate lucra de acasa asa face...exploatare, ce mai

     PS: pe cel care a zis ca se va lupta pentru dreptul TAU sa nu fi de acord cu MINE l-ati injurat ca nu a mancat salam cu soia, si acum veganii sunt pe toate gardurile...e dreptul lor, ca nu e dictatura...
    • -2 (4 voturi)    
     prietene (Joi, 16 aprilie 2020, 21:42)

     nalbaroiu [utilizator] i-a raspuns lui galeo

     care te opui starii de urgenta, fa un mic efort si trage o fiuga intr-un spital in care is internati bolnavi cu covid..si pe urma te poti da smeker ca te opui..asa din pat cu tastauta in mana ne opunem toti..asa ca mai bine iti inchizilaptopul si te duci sa-i duci de mancare lui draknea...ca e clara culoarea ta...
 • +26 (54 voturi)    
  Discurs de Presedinte! (Joi, 16 aprilie 2020, 14:20)

  Nonidem [utilizator]

  Discurs de Presedinte!Respect!Foarte bine ca a raspuns indivizilor numiti oameni politici care fac pe fetele mari dupa ce au lasat vraiste in urma lor si acum pun conditii si dau lectii! Tupeu maxim!Ipocrizie maxima! Ticalosie maxima!
 • -3 (39 voturi)    
  Nu cred ca se refera la servicii/securisti (Joi, 16 aprilie 2020, 14:21)

  floriniulian [utilizator]

  Daca nu se refera la securisti inseamna ca vorbeste degeaba,ca de obicei.

  Toate nergulile din aceasta tara s-au facut cu participarea sau acceptul celor care formeaza statul mafiot adica securistii si cei din Justitia aservita securistilor.

  Niciodata vreun securist nu a fost tras la raspundere in ciuda faptului ca acesta tara este praf si pulbere de coruptie din cauza lor.

  Din contra,au fost premiati cu salarii colosale si pensii speciale de care nimeni dupa cum vedeti nu se poate atinge.

  Si Klaus are cateva dosare la sertar de aia nici nu ''abordeaza'' subiectul.Nu-i asa Klaus?
 • -7 (37 voturi)    
  Cei care se opun starii de urgenta (Joi, 16 aprilie 2020, 14:21)

  galeo [utilizator]

  Trebuie sa fie reprezentati politic de cineva.
  Asa e in democratie
  • -1 (5 voturi)    
   nu prea stii ce-o aia (Joi, 16 aprilie 2020, 21:44)

   nalbaroiu [utilizator] i-a raspuns lui galeo

   lege militara, se vede ca esti nascut dupa ultima ploaie .....
  • -1 (1 vot)    
   sigur... (Vineri, 17 aprilie 2020, 1:20)

   ..13 [utilizator] i-a raspuns lui galeo

   este loc pentru toata lumea, inclusiv pentru cei fara graunte/neuroni in cutia craniana.

   Dupa posibilitati, coane Fanica, dupa posibilitatile votantilor,
 • +5 (39 voturi)    
  de curiozitate (Joi, 16 aprilie 2020, 14:22)

  exis [utilizator]

  bratul lung al legii va ajunge, vreodata, si la cei care defriseaza in halul asta? stiu ca unii din ei sunt vorbitori de germana. ne pleaca padurile cam in aceeasi directie ca si culegatorii de sparanghel.
  • -2 (2 voturi)    
   ai dovezi pentru afirmatiile tale? (Vineri, 17 aprilie 2020, 10:16)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui exis

   Ce inseamna , in halul asta?
   De unde stii ca cei care taie paduri vorbesc germana?
   Nu ti se pare dubios ca toata lumea sta in casa dar in acelasi timp toata lumea care sta in casa vede subit camioane cu lemne pe strada?
   Dar gata, ai gasit vinovatii, vorbitorii de germana si aluzia ta la Presedinte e mizerabila.
   • 0 (0 voturi)    
    este (Vineri, 17 aprilie 2020, 13:48)

    costelo999 [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

    o firma austriaca care are 3 fabrici in ro si care cinsuma tot lemnul care i se aduce, patronul austriac este bun prieten cu cinsulul austriei din sibiu, care este bun prieten cu ficusul, deci ficusul tine in brate firma din austria, lemnele se vad acum mai bine ca nu prea se circula pe drum deci vezi camioanele foarte bine, plus ca au iesit la plimbare si inspectorii forestieri care fac echipa cu militzienii si jandarmii, aia care au facut snitele de 10 august.
 • +5 (19 voturi)    
  Daca mor oameni dupa Pasti masiv (Joi, 16 aprilie 2020, 14:26)

  Alui [utilizator]

  Vela are dosar penal!
  • -1 (11 voturi)    
   Exact ca și alții (Joi, 16 aprilie 2020, 16:20)

   iulisimo [utilizator] i-a raspuns lui Alui

   Așa cum au fost acuzați directorii DS și managerii spitalelor sau cei responsabili cu încălcarea idioțeniilor militare în cazul sparanghelilor. Încălcări flagrante ale legii zădărnicirii combaterii bolilor (altă lege idioată).
   • +4 (16 voturi)    
    Ajung toti sa raspunda! (Joi, 16 aprilie 2020, 16:59)

    Alui [utilizator] i-a raspuns lui iulisimo

    Guvernarea viitoare USR va fi mult mai dura cu infractorii!
  • +3 (13 voturi)    
   nope (Joi, 16 aprilie 2020, 16:52)

   Ademordna [utilizator] i-a raspuns lui Alui

   Iohanis nu se refera la oamenii lui. Daca ar vorbi de toti cei care au incalcat legea, atunci Chirica, usl-ist de-al lor, care se lauda ca se testeaza saptamanal in perioada in care nu erau suficiente teste pentru suspecti si pentru personalul medical, ar trebui sa fie deja la zdup.
   Dar nu, el el refera la dusmani inchipuiti, ca in manele, adica hotul striga hotul.
   Pai Vela nu e din guvernul pnl, copil de casa al lui Ioahnis? Nu stiau toti din guvern ce facea el cu BOR-ul lui Daniel?
   Acum Iohanis se preface ca el nu stia, n-a mancat usturoi, era chiar in concediu cand s-a intamplat, cum spunea Vioricica despre 10 august.
   USL, pnl, psd aceasi mizerie.
   • -1 (7 voturi)    
    In sfarsit (Joi, 16 aprilie 2020, 17:54)

    intruderul [utilizator] i-a raspuns lui Ademordna

    Un comentariu la obiect.

    Nicio tara nu a fost pregatita pentru plaga asta,toate guvernele mint populatia,intelegem lucrul asta.
    Inteleg ca trebuie sa stau in casa,inteleg ca trebuie sa ma spal pe maini (ca asa imi zice presedintele!!!),inteleg ca este posibil sa imi pierd slujba....
    Ce nu inteleg eu ,aceste briefinguri facute noaptea dupa ora 22:00 masuri facute pe genunchi de "specialistii" inchipuiti ai d-lui presedinte.

    Ratele amanate de banci....o gluma ieftina.
    Parintii care pot sta cu copii ( dar platiti doar pe perioada anului scolar,nu si vacantele )
    Cele 10 porunci scrise la misto pe declaratie ( interpretabile oricand de organ dupa starea sa de spirit ) desi pe FB si-au pus echipa de PR sa raspunda internautilor,sa isi pastreze imaginea oricum patata
    Neglijenta si indolenta de care dau dovada autoritatile fata de personalul medical

    Sa vii o data pe saptamana sa anunti o tara ca tu,presedinte, stai cu sotia in casa si respecti restrictiile...este legendara!
   • -1 (5 voturi)    
    ai uitat de usr (Joi, 16 aprilie 2020, 21:25)

    exis [utilizator] i-a raspuns lui Ademordna

    de fapt, usr-ul nu e aceeasi mizerie. e un altfel de mizerie.
 • -13 (43 voturi)    
  cine sunt specialistii? (Joi, 16 aprilie 2020, 14:28)

  TrickyWicky [utilizator]

  care au recomandat prelungirea starii de urgenta??
  Germania , Austria , Danemarca au inceput sa revina la normal.
  Explica oamenilor cum si pe ce baza ( modele matematice sau aplicatii stiintifice) s-a decis prelungirea starii de urgenta asta in contextuyl in care avem numai 200 la ATI si doar jumate in stare grava
  • +2 (14 voturi)    
   mai vedem (Joi, 16 aprilie 2020, 15:09)

   Dedalus [utilizator] i-a raspuns lui TrickyWicky

   Deocamdata.
   • -5 (15 voturi)    
    ce sa vezi (Joi, 16 aprilie 2020, 16:03)

    TrickyWicky [utilizator] i-a raspuns lui Dedalus

    Puscaria ?
  • +3 (5 voturi)    
   "Specialistii" (Joi, 16 aprilie 2020, 18:05)

   intruderul [utilizator] i-a raspuns lui TrickyWicky

   Arafat,care nu este numit de ieri de azi,pe probleme ce tin de sanatate.Trecut prin toate culorile politice,coafura rezista.

   Vela, https://www.youtube.com/watch?v=kzoD4kQ4nvM ( fara nicio legatura cu faptul ca organul trebuia sa imprastie lumanari cu popii,sanchi! )
   A, sa nu uitam...primit distinctie de revolutionar de la nimeni altul decat Ilici
   A primit Ordinul Stephanus Magnus al BOR, din partea Patriarhului Daniel în 2010.

   Si ultimul,cel mai coerent Bogdan care este interpretul surdo-mutilor,si care ofera dintre toti cea mai mare incredere,pentru simplu fapt ca nu este politician.
  • -2 (4 voturi)    
   talentule (Joi, 16 aprilie 2020, 21:46)

   nalbaroiu [utilizator] i-a raspuns lui TrickyWicky

   mergi si fa o tura prin spitale fara masca, vino acasa si trage un post pe HN sa vedem ce tare esti...cum te opui tu starii de urgenta.....
   • 0 (2 voturi)    
    ce e in spitale?? (Vineri, 17 aprilie 2020, 0:57)

    TrickyWicky [utilizator] i-a raspuns lui nalbaroiu

    Multa agitatie doar.Sunt putin peste 100 in stare grava cu cormobiditati grave
    Am mare indoiala ca cei decedati au murit de Covid 19 sau macar cu virusul SARS Cov 19.
 • +15 (37 voturi)    
  PSD. PRO Ro si alde (Joi, 16 aprilie 2020, 14:28)

  Susufler0 [utilizator]

  au impanat Hotararea de aprobare a prelungirii starii de urgenta cu 4 articole 100% neconstitutionale !

  Ciolanu, Ponta si Tarfuleanu stiu foarte bine acest lucru dar, in total dispret fata de electoratul lor, vor sa se legitimeze fata de acesta ca aparatori ai alegatorilor lor, in speranta ca nu vor pierde voturile amaratilor pe care incearca sa-i amageasca in toamna la parlamentare !

  Sunt convins ca liberalii nu vor tine seama de aberatiile votate in plus de Parlament si vor guverna in baza ordonantelor militare in domeniile ce tin strict de apararea impotriva epidemiei de covid 19 !
  De altfel Iohannis a dat exemplu, nebagand in seama bazaconiile neconstitutionale adoptate astazi de majoritatea PSD. PRo Romanica si alde !

  PS. Abia astept sa vad spumele pe care le vor face Ciolanu si ai sai si abia astept sa vad cum sesizeaza CCR cu un "Conflict constitutional intre Guvern si Parlament, conflict ce va fi judecat dupa incetarea starii de urgenta si in care pana si aceasta Curte rosie nu va da dreptate celor trei partide de trogloditi !
  • -12 (30 voturi)    
   esti naiv (Joi, 16 aprilie 2020, 15:35)

   mmmircea [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   asta a fost o momeala aruncata, ca sa aiba apoi motiv sa-l suspende, iar electoratul de-abia il asteapta pe iohannis la cotitura, dupa doua luni de asa zisa urgenta.
   • 0 (22 voturi)    
    @mmmircea: Eu oi fi naiv dar tu esti fraier (Joi, 16 aprilie 2020, 16:23)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui mmmircea

    de-a dreptul ! La epoca asta sa mai crezi in Institutia suspendarii Presedintelui si mai cu seama a demiterii sale ar trebui sa fie un pic cam jenant pt tine !
    Ati exersat demiterea fara succes cu Marinarul in doua randuri ! Pe Iohannis nici macar nu puteti sa-l suspendati !
    Iar Ciolanu nici macar nu vrea pt ca are atata fler incat sa realizeze ca daca il suspendati acum in vara, pierdeti Referendumul de demitere si ii inscaunati pe liberali castigatori 100% ai parlamentarelor !
    Stiu ca PSD ii e greu in opozitie, dar de unde aiureala asta ca poporul roman o sa voteze pt demiterea Neamtului pt ca au stat in casa 2 luni ? E atat de mica miza asta !
    Nu pareai a fi un taliban al ideii de suspendare. Dar ma rog, poate m-am inselat eu !

    PS. Ai curajul sa pariezi pe suspendarea lui Iohannis ? Pe demitere oricum ar fi o prostie sa pariezi ! Eu pariez ca Iohannis nu va fi suspendat ! Ei ce zici ?
    • 0 (14 voturi)    
     o sa-l tina la cotroceni (Joi, 16 aprilie 2020, 17:15)

     mmmircea [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

     Pana ii ingroapa definitiv pe penelisti, adica inca vreo 6 luni.
     In decembrie la parlamentare, PSD cu alde si ponta castiga cu peste 50 la suta, automat in ianuarie, februarie il curata pe klaus, si cum ziceam, norodul de-abia asteapta sa-l arda la referendum. Base a luat vreo 7.4 milioane de voturi impotriva, pentru sas ajung si 6, n-are el stomacul lui basescu. Antenele si Retevei-ul au inceput deja sa-si tureze masinile de propaganda, la circ participa si udmr-ul si parti din usr, toti dau acum in guvern, si prinde la norod. Inclusiv fake-news-ul cu dispar padurile e inghitit constient de catre populatie, iar asta ar trebui sa va dea serios de gandit. Oamenii se lasa prostiti doar atunci cand vor musai sa scape de cineva, vezi cazul USL-ului pe care l-au inghitit, doar doar sa scape de Basescu. Marcel, Victoras si Manechin sunt pe cai mari, si cand stii ca n-au facut nimic ca sa merite sau sa influenteze asta.
     • +2 (6 voturi)    
      mmmircea, hai sa pariem atunci ! (Joi, 16 aprilie 2020, 17:55)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui mmmircea

      Uite, eu sunt dispus sa iti acord o marja de timp peste cea spusa de tine, ianuarie, februarie. Vrei mai ? Mai sa fie !
      Spune ce vrei daca o sa castigi tu ! Daca castig eu, iti schimbi nickname-ul din @mmmircea in @mmmmmmmmmmimimircea ! De acord ?

      PS. Chibzuieste bine ! In 2016, un coleg de-al tau, parca leo555 a pierdut un pariu similar cu mine si a trebuit sa isi schimbe nickname-ul in leo666. Omul , corect a facut-o dar dupa juma de an a plecat de pe site-ul asta !

      PPS. Dar poate tu o sa fi mai norocos ! :))
     • +1 (3 voturi)    
      Iar aveti vise umede mai baieti? (Vineri, 17 aprilie 2020, 10:20)

      AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui mmmircea

      Majoritati de peste 50% la vot? Suspendari? Iesirea din UE si intrarea in CSI nu le aveti in plan infractorilor?
   • 0 (6 voturi)    
    tu ai (Joi, 16 aprilie 2020, 17:52)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui mmmircea

    și mintea bâlbâită, nu doar username-l.
 • +3 (19 voturi)    
  Greaua mostenire (Joi, 16 aprilie 2020, 14:34)

  justin puscasu [utilizator]

  parca nu e cel mai potrivit moment sa discutam despre asta.
 • +5 (37 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Joi, 16 aprilie 2020, 14:40)

  [anonim]

  • +5 (19 voturi)    
   guvernul ala strain (Joi, 16 aprilie 2020, 15:15)

   natbl73 [utilizator] i-a raspuns lui

   fix cu primarul ala de comuna care a dat adeverintele avea telefon direct

   mai rasfirati, baieti, mai rasfirati….
  • +5 (13 voturi)    
   corect (Joi, 16 aprilie 2020, 16:04)

   TrickyWicky [utilizator] i-a raspuns lui

   Spre Germania au plecat 2000 iar spre Anglia urmeaza sa plece alte 5 avioane . Primul a plecat Miercuri 15.04.2020 cu 1150 persoane la bord din Iasi si li s-a luat doar temperatura.
   • -1 (5 voturi)    
    băi frate, (Joi, 16 aprilie 2020, 17:56)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui TrickyWicky

    al naibii avionul ăla.
    1150 persoane într-un singur transport. Ce tare. Mai tare ca Airbus A380.
    • +3 (5 voturi)    
     150 corectare (Joi, 16 aprilie 2020, 18:57)

     TrickyWicky [utilizator] i-a raspuns lui nahir

     Asta nu schimba situatia cand tu ai zboruei suspendate cu UK si Germania
 • +8 (20 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Joi, 16 aprilie 2020, 15:06)

  [anonim]

  • +2 (4 voturi)    
   Javohl (Joi, 16 aprilie 2020, 21:33)

   exis [utilizator] i-a raspuns lui

   Am citit, cu ingrijorare, mesajul dumneavoastra. Sugestia dumneavoastra va fi implementata, maine, in ordonanta militara nr. 83456.
 • +12 (16 voturi)    
  ca ofiterul MAI de la Gerota? (Joi, 16 aprilie 2020, 15:23)

  lasa [utilizator]

  care a mintit ca n=a fost plecat
  Si cel care a vandut masti de import cu 1leu mai mult? e vb de sute de mii de masti.....?????
 • +4 (16 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Joi, 16 aprilie 2020, 15:57)

  [anonim]

 • 0 (20 voturi)    
  Iohannis 6 case (Joi, 16 aprilie 2020, 16:02)

  Ibit [utilizator]

  Dar ce se intampla cu cei care au luat case cu acte false ?
  Scapa ?
  Sau intra ?
  • -2 (2 voturi)    
   intri (Joi, 16 aprilie 2020, 21:48)

   nalbaroiu [utilizator] i-a raspuns lui Ibit

   intri
 • 0 (18 voturi)    
  Zboruri catre UK (Joi, 16 aprilie 2020, 16:04)

  galeo [utilizator]

  Astazi si maine sunt noi zboruri cu agricultori roman, de data asta catre UK.
  Pe cei care autorizeaza aceste zboruri nu ii ameninti ?
  • -1 (1 vot)    
   in ce fel iti afecteaza sanatatea Praleo? (Vineri, 17 aprilie 2020, 10:23)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui galeo

   Hai zi! Sau te duci pe aeroport sa dai mana personal cu fiecare in parte? Sau Ciolanu cedeaza salariul lui ca sa le dea oamenilor de mancare si sa stea acasa?
 • +1 (17 voturi)    
  brațu' legii (Joi, 16 aprilie 2020, 16:08)

  Dragos Tinta [anonim]

  povestea aia cu „Nimeni dintre cei care, în această perioadă dificilă, au făcut nereguli nu trebuie să stea liniștit, crezând că va scăpa de brațul legii” se aplică si la fluturi? Intreb pentru un prieten, multumesc
 • -2 (10 voturi)    
  Lasati Guvernul sa lucreze! (Joi, 16 aprilie 2020, 17:03)

  radu222 [utilizator]

  Vad ca postacii platiti inceasca sa abata atentia de la obiectul acestei interventii a Presedintelui. Populismul parlamentistilor este de-a dreptul gretos. Lasati Guvernul sa lucreze, cineva trebuie sa aiba grija ca tzara asta sa nu sucombe in timpul aceastei crize. Parlamentul este cea mai inutila institutie, ar trebui desfiintat.
  • +2 (8 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Joi, 16 aprilie 2020, 17:30)

   [anonim] i-a raspuns lui radu222

   • +1 (1 vot)    
    au bani (Vineri, 17 aprilie 2020, 10:21)

    srpc [utilizator] i-a raspuns lui

    dar pentru companiile straine, nu pentru cetateni! cum explici investitiile masive in armament si baze militare? aaa, uitasem, rusiiii :)))
 • +7 (13 voturi)    
  Eu cred ca va inselati dle Presedinte ! Vreau sa (Joi, 16 aprilie 2020, 17:09)

  deval [utilizator]

  cred ca nu ne inselati !! Pe actualul Cod Penal si cu desene animate la Ordonantele militare, rad si curcile, nu numai coruptii de ce spuneti !!
  Ma asteptam ca automat, de exemplu, orice fapte penale legate de pademie (minciuni in raportari, achizitii de materiale, distributie specula -daca sunt penale , pedepsele se tripleaza -de exemplu - ! Vax !!Zero, nimic !
  • -4 (4 voturi)    
   e pandemie (Joi, 16 aprilie 2020, 21:51)

   nalbaroiu [utilizator] i-a raspuns lui deval

   bibicule, nu credca intelegi ce inseamna asta. E ca sefalaii aia care isi suna pe telefon angajati care lucreqaza sub poresiune la rezolvarea unei chestiuni absolut urgente contra cronometru..ei vor sa stie cat mai dureaza, ce a fost.....si alte amanunte de genul asta...fix gemulasta esti tu...pandemie inseamna ca trebuie sa supravietuiesti mai intai...si nu e important din ce ciubar bei apa cand ti-e sete si ai febra...
 • +2 (4 voturi)    
  RUSINE;RUSINE mare (Joi, 16 aprilie 2020, 18:50)

  Dizidentul [utilizator]

  toata clasa politica derapeaza,Romania a schimbat Guvernul dar este condusa tot de excrocii si incapabilii din trecutul apropiat foarte rusinos.
  UnTariceanu care critica si apare aproape zilnic numai cu povesti si recomandari parca poporul a uitat cit rau a facut cind a fost la butoane.
  Un Ponta care a devenit cu adevarat "baba Vanga" la fiecare doua zile anunta "dezastre apocaliptice"
  Un Ciolacu care tremura pentru scaunul si sperantele sale si care este incapabil sa aduca partidul la o linie care poate aduce avanaj Romaniei.
  Toti cu interese personale PDS;ALDE ramasite; PRO ROMANIA; UDMR si de curind USR.
  Tabara opusa PNL fara un pic de putere ingenunchiat de orgoliile celorlati.
  Exemplu pentru clasa politica romaneasca o prezinta
  Franta care a fost luni de zile in lupta cu vestele galbene,dar acum politicienii sint uniti in jurul Presedintelui.
  Exemplu poate fi Italia mincata pina de curind de lupte politice dar acum toata increderea in miinile lui Conte.
  Un alt exemplu poate fi Spania care a avut in ultimul an trei alegeri si acum toti politicienii sint de acord cu Primministrul.
  Toate aceste tari duc o lupta crunta cu pandemia dar politicienii sint uniti(POLEMICA NU APARE IN COMENTARII).
 • +1 (1 vot)    
  bine domnule Presedinte! (Vineri, 17 aprilie 2020, 1:06)

  ..13 [utilizator]

  Vorbele sunt minunate - acum treaba este cum o sa stam cu actiunile de RESET.

  Voi reveni.
  Mai aveti 4 ani la conducerea Romaniei si mi-as dori sa vad o transformare profunda in tara, desi ...
 • +3 (3 voturi)    
  impresia mea generala este ca (Vineri, 17 aprilie 2020, 1:07)

  ..13 [utilizator]

  Neamtul a fost serios rau de tot calcat pe bombeu de a iesit asa de tare cu vorbele la el.
 • +2 (2 voturi)    
  Numerele nu se aduna (Vineri, 17 aprilie 2020, 10:03)

  ggiiggii [utilizator]

  Tu esti UNUL...ei sunt MULTI.
  Tu nu faci prea multe( nici nu zici prea multe)....ei fac( vorbesc mult).
  Tu ai drepturi limitate....ei isi dau drepturi in fiecare zi.
  Tu esti impartial...ei trag pentru partid.
  Niciodata nu ii vei putea invinge sau pedepsi din pozitia in care esti.
 • +1 (3 voturi)    
  daaaa (Vineri, 17 aprilie 2020, 10:12)

  srpc [utilizator]

  masurile in favoarea cetateanului sunt populiste, pe cand 300 milioane Euro doar pt amenajarea bazei aeriene de la Campia Turzii sunt cheltuieli intelepte; siktir


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by