Mai multe contestatii depuse la Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM) de partide sau aliante politice au fost trimise spre solutionare Politiei, a declarat, duminica dupa-amiaza, purtatorul de cuvint al BEM, judecatoarea Adina Cornea.

Potrivit BEM, politistii au fost sesizati cu privire la neregulile semnalate in complexul Regie, unde reprezentanti ai unei formatiuni politice ar fi influentat studentii, prin stimulente financiare, sa voteze un anume partid.

De asemenea, au fost trimise politistilor sesizarile cu privire la afluxul mare de persoane care ar fi venit din provincie pentru a vota in Capitala, pe liste suplimentare.

Purtatorul de cuvint al BEM a mai spus ca a sesizat Consiliul National al Audiovizualului (CNA) in privinta incalcarii legii electorale de catre un post de radio, care ar fi difuzat spoturi electorale, in cursul zilei de duminica.

Pina in jurul orei 16.00, BEM a primit aproape 30 de contestatii, niciuna nefiind insa de competenta Biroului, potrivit surselor citate.