Premiul cel mare la Loto 6/49 s-a lasat asteptat si in prima duminica a verii, categoria I a extragerii care a avut loc aseara ramanand din nou fara castigator. Perspectiva de a sta mai bine de o ora la coada, pe o ploaie sacaitoare, sau cresterea pretului unei variante simple de la 30.000 la 40.

000 de lei nu a speriat miile de oameni, care si-au aruncat sansa in joc, ieri, pe ultima suta de metri, in speranta primirii unei inspiratii providentiale.

Zadarnic, fiindca numerele 30, 1, 6, 20, 28 si 29 nu au fost anticipate de nici unul dintre sutele de mii de jucatori, insa, pentru prima oara in istoria Loteriei Romane, s-au putut castiga sume importante si cu mai putin de sase numere ghicite, patru din cele cinci milioane de dolari puse in joc fiind redistribuite la categoriile a II-a si a III-a.

Astfel, 113 participanti au pronosticat corect iesirea din urna a cinci numere, urmand a fi recompensati cu cate 791 milioane de lei si un autoturism Dacia Solenza. Cu patru numere castigatoare, inclusi in cadrul categoriei a III-a, au fost gasiti 6458 de jucatori, suma in posesia careia va intra fiecare fiind 10.400.000 de lei.

In noile conditii, milionul ramas in joc la categoria I, ramas fara stapan si dupa extragerea de ieri, a fost reportat pentru sfarsitul acestei saptamani, banii fiind insotiti de un apartament cu doua camere. De remarcat ca ultimul mare castig la categoria I a fost consemnat pe data de 7 martie, cand trei jucatori si-au impartit recordul de 160 miliarde lei.