Dupa ce in toamna a pierdut in dauna Danemarcei calificarea "nationalei" la Euro 2004, Anghel Iordanescu a ratat inexplicabil si plecarea spre Portugalia, unde a fost invitat sa asiste la turneul final in calitate de membru al Comisiei Tehnice UEFA. In mod normal, selectionerul trebuia sa decoleze spre Lisabona joia trecuta, la prinz, cu acelasi avion cu care a zburat Mircea Sandu.

Nu l-a putut insoti insa pe presedintele FRF, pentru ca la ora aceea selectionerul participa la prima lui sedinta in postura de consilier PSD de Ilfov.

Potrivit unor surse din partidul de guvernamint, Iordanescu nu putea lipsi de la intrevedere, intrucit era vorba despre sedinta de constituire a Consiliului Judetean Ilfov, foarte importanta in lupta partidelor pentru puterea locala. Astfel, Generalul si-a aminat pentru vineri plecarea la Euro 2004. Stupoare insa.

Adunarea a fost reprogramata pentru duminica, deoarece nu s-a intrunit cvorumul necesar, din cauza absentei consilierilor Aliantei D.A. PNL-PD.

Asadar, alta schimbare de bilet, la avionul de ieri. A fost a doua plecare esuata, fiindca povestea de joi s-a repetat si duminica, iar spre disperarea Generalului sedinta Consiliului a fost planificata pentru miine. "Domnul Iordanescu va veni si la sedinta de miercuri pentru ca nu vrea sa-si pierda postul de consilier judetean.

Daca reprezentantii Aliantei PNL-PD nu se prezinta nici de data asta, legea prevede ca pot fi inlocuiti de urmatorii candidati de pe lista", a precizat un coleg de partid de-al lui Iordanescu.

Astfel, cu satisfactia datoriei implinite fata de partidul protector, selectionerul se va alatura, cel mai devreme in ziua a cincea a lui Euro 2004, pleiadei de tehnicieni renumiti din Comisia Tehnica, Rinus Michels, Berti Vogts, Jozef Venglos, Andy Roxbourgh, Gerard Houlier, Roy Hodgson, Gyorgy Mezey si Holger Osieck.

Puiu a aminat recursul cu Becali

Tribunalul Bucuresti nu a judecat ieri recursul facut de Gigi Becali impotriva sentintei Judecatoriei sectorului 6, favorabila lui Anghel Iordanescu, in procesul de calomnie si insulta intentat de selectioner patronului stelist.

Cererea avocatului lui Iordanescu a fost acceptata partial de magistratii de la Sectia a II-a Penala, care au aminat recursul, dar numai pina vineri, si nu pina pe 12 iulie, cum si-ar fi dorit selectionerul.