Aflata pe Litoral, la Mamaia, pe perioada filmarilor emisiunii Extravacanzza, difuzata de B1 TV, Monica Barladeanu a tinut ca in timpul filmarilor si imediat dupa sa fie supravegheata de ochiul ager al unui bodyguard. Ea s-a speriat foarte rau sezonul trecut, dupa ce a fost hartuita de un individ care sustinea ca este Sigmund Freud.

Platoul de filmare pentru emisiunea Extravacanzza a fost amenajat in Aqua Magic din Mamaia, fara ca turistilor sa le fie interzis accesul in parc. Asa se face ca Monica Barladeanu, Dan Tudor si Jacqueline s-au bucurat de un public activ si numeros.

Dar pentru ca aproape toti cei prezenti asaltau vedetele dupa emisiune cu tot felul de solicitari, de la fotografii, autografe pana la intalniri tete-a-tete, Monica a cerut sa aiba in permanenta un supraveghetor care sa o fereasca de fanii prea insistenti.

Vedeta a trecut pana in prezent prin doua intamplari neplacute cu admiratori care au hartuit-o pe perioada filmarilor la emisiunea din sezonul trecut. Primul a oprit-o dupa filmari si i-a cerut imperativ numarul de telefon spunandu-i ca are sa-i comunice ceva foarte important intre patru ochi.

El s-a recomandat ca fiind Sigmund Freud si a continuat sa o contacteze pe Monica terorizandu-i pe cei din echipa de filmare. A doua oara, un alt admirator i-a cerut vedetei sa se fotografieze impreuna cu el si, dupa ce instantaneul a fost facut, a urmarit-o cu propuneri indecente, ba chiar a si ciupit-o cu putere de fund. "Atunci m-am speriat rau si am apelat la garda personala pe platou.

Este cineva care supravegheaza atent fiecare admirator care se apropie si nu intervine decat in cazuri speciale. Deocamdata, de cand au inceput filmarile pentru Extravacanzza nu a fost cazul si sper sa nu retraiesc momentele de la emisiunea de anul trecut", ne-a declarat Monica.