Hi-Q a pregatit o surpriza de proportii pentru prietenii trupei. Doarece formatia a implinit 8 ani de existenta pe data de 29 iulie, Nicoleta, Mihai si Florin s-au gandit sa infiinteze un club on-line.

Este vorba de un club special, care ofera numeroase facilitati prietenilor celor trei simpatici membri ai trupei Hi-Q. Fiecare persoana inscrisa in acest club virtual va primi o casuta de mail personalizata de tipul nume@hi-q.ro si 10 MB de spatiu de stocare.

Cat Music va lansa o editie speciala a albumului "O mare de dragoste" cu aceasta ocazie. Fiecare CD va contine o parola unica cu ajutorul careia oricine se va putea inscrie in "Clubul prietenilor Hi-Q". Pentru inscriere sau pentru verificarea e-mail-ului se va accesa adresa de Internet: http://mail.hi-q.ro.

Pe langa adresa gratuita de e-mail, prietenii trupei vor avea acces la o sectiune speciala a site-ului www.hi-q.ro unde, periodic, vor putea descoperi noi fotografii, wallpaper-uri, informatii si chiar piese sau remixuri ale unor melodii care nu au aparut pe caseta sau CD.

Este primul club de acest gen lansat de o trupa din Romania. Site-ul Hi-Q, cel care va gazdui acest club, a fost lansat in 1998, si este primul site oficial pe care o trupa romaneasca l-a pus la dispozitia fanilor.

"Clubul Prietenilor Hi-Q" este un proiect realizat cu sprijinul Media Services, TV K Lumea, RDS.tel si Kiss FM.