Un constantean a oferit concitadinilor sai un spectacol socant. Miercuri, ziua in amiaza mare, Ilie Zuga (25 ani) s-a oprit in plin centrul Constantei, in fata Casei Modei, situata pe principala artera comerciala, Stefan cel Mare. Pe o banca, tanarul a asezat o camera video, pe care a pregatit-o pentru inregistrare, apoi s-a dezbracat tacticos si a inceput sa se masturbeze in fata obiectivului.

In primele secunde, trecatorilor nu le-a venit sa creada ce-si vad ochilor. Femeile au fost oripilate, iar barbatii au vrut sa-l ia pe onanist la suturi. Cei mai curiosi au fost copiii, care nu intelegeau "ce face nenea". Oamenii au chemat gardienii, care au reusit sa intrerupa reprezentatia exhibitionistului.

Ilie Zuga urmeaza cursurile de masterat la Facultatea de Arta din Cluj si nu este la prima isprava de acest gen. El a declarat ca masturbarea in public este un experiment prin care vrea sa testeze reactiile semenilor. Artistul si-a sustinut primele doua spectacole porno noaptea, in aceeasi locatie, dar nu a fost satisfacut de rezultat.

Considerand ca a avut prea putini spectatori, el s-a hotarat s-o comita din nou, ziua. Ilie Zuga a fost prezentat Judecatoriei Constanta cu propunerea de arestare preventiva pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, dar magistratii au dispus cercetarea sa in stare de libertate.

El va fi supus unei expertize psihiatrice care va stabili daca a avut discernamant in momentul producerii faptei.