Dupa ce a disparut de mai bine de un an de pe micile ecrane, Nadine revine in atentia publicului din Romania. Si nu oricum, ci cu o stire de senzatie. Focoasa mulatra a intrat la Institutul de Teatru din Los Angeles, acolo unde au descifrat tainele actoriei Robert de Niro, Al Pacino sau Angelina Jolie.

Anul trecut, in grila de programe de la "Prima TV" nu era nici urma de Nadine. Acest lucru i-a surprins pe cunoscatori, mai ales ca femeia era considerata una dintre vedetele postului condus de Cristian Burci. Cum era si normal, au inceput intrebarile. Oare ce se intampla cu Nadine? Cariera ei in televiziune s-a sfarsit brusc sau la mijloc este altceva?

A cantat la Londra

Ei bine, lucrurile au stat cam asa. In toamna trecuta, tanara femeie a ales sa plece la Londra, dand cu banul. Putea sa fie oricare oras, dar zarurile au indicat capitala Angliei. A riscat, dar, acum, nu regreta, pentru ca a meritat.

Conform revistei "Story" de astazi, Nadine a avut norocul sa fie invitata la un show de televiziune de pe "Channel 4" si, dupa prima aparitie, bosii postului englez i-au propus sa colaboreze, la emisiune, in calitate de cantareata. "Singura conditie care mi s-a impus a fost sa cant... in romana.

Am acceptat si am devenit invitat permanent intr-un show difuzat de una dintre cele mai importante televiziuni britanice. Tot in acea perioada l-am cunoscut pe Cliff, un astrolog celebru de pe malurile Tamisei. Mi-a prezis ca la Londra nu mi se va intampla nimic extraordinar si ca ar fi mai bine sa-mi fac bagajele pentru Statele Unite", povesteste Nadine in "Story".

A plecat in America

Chiar daca in prima faza nu a luat in calcul sfaturile astrologului, pana la urma, Nadine s-a decis sa-l asculte. Ce avea de pierdut? Nimic! In plus, producatorul care se ocupa de imaginea ei i-a propus sa inceapa inregistrarile la un nou album, dar nu la Londra, ci in State! "Am trecut Oceanul si am petrecut patru luni acolo. Doua la Washington, doua la New York.

Am inregistrat sase piese, dupa care am ramas fara finantare si nu mi-am terminat albumul. Abia dupa catva timp am reusit sa gasim bani, insa a trebuit sa ma mut in Los Angeles", declara Nadine.

Apartament mic in Orasul Ingerilor

In Orasul Ingerilor, romanca locuieste intr-un apartament mic pe West Hollywood.

Nu ii este greu, dar nici usor. S-a obisnuit insa cu noua ei viata.

Spera sa se lanseze pe piata muzicala din State pana la sfarsitul acestui an. "Sunt 100% constienta ca nimeni nu imi garanteaza succesul, nu sunt naiva, dar sunt optimista si cred ca incercarea moarte n-are!", relateaza colegii nostri de la publicatia mondena.

Vrea sa dea lovitura la Hollywood

Si, pentru ca este o luptatoare, Nadine vrea sa dea lovitura si in lumea cinematografiei. De ce nu? Doar se poate. Primul pas pentru a deveni actrita a si fost facut. Astfel, de la sfarsitul lunii septembrie, fata noastra va fi studenta la "Lee Strasberg Theatre Institute", unde a fost admisa dupa un examen extrem de dur.

"Iar daca numele scolii nu va spune nimic, trebuie adaugat ca acolo s-au pregatit nume celebre de la Hollywood. Nadine va putea spune ca a invatat in banca Angelinei Jolie, ca a avut emotii la aceleasi examene ca Robert de Niro sau Al Pacino", mentioneaza "Story". Ca un ultim amanunt, sa va spunem ca scoala dureaza patru ani si cuprinde cursuri de dictie, interpretare sau expresivitate.

Sa dea Dumnezeu sa-i mearga bine! Si, de ce nu, peste putin timp, sa o vedem pe romanca intr-o pelicula americana de succes!