Presa engleza de ieri noteaza ca managerul echipei Chelsea, Jose Mourinho, se confrunta cu o revolta a jucatorilor mai putin folositi in acest inceput de sezon.

"Mourinho are probleme cu jucatori a caror valoare totala se ridica la 40 milioane de lire sterline si care nu joaca in prima echipa", a scris "The Sun", mentionand numele lui Adrian Mutu, Carlo Cudicini, Glen Johnson, Robert Huth si Scott Parker. "Mai mult ca sigur ca Mutu va pleca, dupa ce avut o discutie in contradictoriu cu Mourinho, care a refuzat sa-l introduca in prima echipa.

Mutu s-a dus la Nationala Romaniei, apoi a revenit si a incercat sa-si ceara scuze, insa a izbucnit o noua cearta, astfel ca atacantul roman a lipsit de la antrenamentul de marti, invocand ca este racit. Acum, impresarul sau sustine ca Mutu este hotarat sa plece de la Chelsea, mai ales ca este dorit de Juventus si Atletico Madrid", a notat o alta publicatie, "The Mirror".

Sursa citata mentioneaza ca portarul Carlo Cudicini este suparat deoarece, dupa aducerea lui Petr Cech, nu a mai fost folosit. De asemenea, mijlocasul Scott Parker a fost lasat pe banca de rezerve, alegerile lui Mourinho fiind Claude Makelele si Frank Lampard. Fundasul central Robert Huth a intrat in atentia cluburilor Newcastle si Everton, dupa ce a declarat ca s-a saturat sa fie rezerva.

"Desi este o revelatie in reprezentativa Germaniei, dupa evolutii foarte bune in amicalele cu Brazilia, scor 1-1, si Iran, scor 2-0, Huth este a patra alegere a lui Mourinho, dupa John Terry, Ricardo Carvalho si William Gallas. El a dat un ultimatum si a anuntat ca va ramane la Chelsea doar pana la Craciun", a scris "The Mirror".

Glen Johnson, fundasul dreapta, este ingrijorat, deoarece selectionerul Angliei, Sven Goran Eriksson, a afirmat ca nu va convoca un fotbalist care nu evolueaza la echipa de club. "Johnson este a doua alegere a lui Mourinho, dupa Paulo Ferreira, adus din Portugalia. Glen vrea sa plece de la Chelsea, desi clubul nu vrea sa-l vanda", a conchis "The Mirror".