Persoane bucurate de soarta cu faima, vedetele noastre au avut parte de o multime de pretendenti ori pretendente. Care nu s-au ferit la o adica sa avanseze oferte tentante in schimbul unor momente de neuitat. Desi n-ar recunoaste in ruptul capului ca au cazut prada tentatiei, vedetele noastre se confeseaza privind ofertele indecente pe care le-au primit..

Daniel@: "Au fost cazuri de persoane cunoscute care au vrut sa-mi ofere multi bani pentru ca eu sa le tin companie. insa prefer sa nu ma culc cu averea cuiva. Daca era sa alerg dupa bani, cu siguranta ajungeam departe la capitolul finante.

* Jojo nu a scapat nici ea de propuneri indecente. Blonda care in urma cu cativa ani si-a marit semnificativ bustul devenind o adevarata bomba sexy a avut parte de o oferta demna de film: un om de afaceri stabilit in Franta s-a oferit sa-i cumpere o masina roz, asa cum spusese cantareata ca si-ar dori.

Jojo povestise la o petrecere ca si-ar dori un Volkswagen de culoare roz, iar afaceristul prezent la eveniment a retinut doleanta micutei blonde. A sunat-o la cateva zile si a incercat sa-i intre in gratii. Jojo nu a fost impresionata de oferta automobilistica, astfel ca in prezent conduce un Matiz, achizitionat in leasing.

* Cristina (Blondy): "A fost un caz ce m-a lasat muta de uimire. Cineva a vrut sa-mi ofere un automobil, stiind cat de mult imi plac cele germane, in special Audi, ca eu sa accept sa-i fiu prietena. I-am replicat ca imi pot cumpara oricand unul fara sa accept sa-l suport".

* Jean de la Craiova: "Era cat pe ce sa fac o mare prostie in adolescenta mea. Cantam intr-un orasel, la o familie avuta, ce a tinut mortis sa ma insor cu fata lor. Mi-au stabilit si un pret - 300 de galbeni, o vila dintr-acelea celebre cu "turnulete". Desi tentatia a fost mare, Dumnezeu mi-a limpezit mintile si am fugit chiar in toiul petrecerii.

imi aduc aminte ca singurele conditii puse de parinti erau sa invat "dialectul" lor si sa-mi las mustata dintr-aceea asemenea mexicanilor din filmele cu cowboy".

* Rocsana Marcu a primit si ea propuneri de la admiratori. La un concert in America, la Miami, unde se afla impreuna cu fetele de la Ho-Ra, un roman stabilit peste Ocean i-a propus sa ramana cu el in SUA. Pretendentul i-a precizat ca actele nu sunt o problema. Apoi acesta i-a aratat cheile de la un superb automobil Ferrari si i-a spus ca are o casa splendida pe malul Oceanului.

Barbatul si-a facut griji ca Rocsana ar putea fi speriata de soparle, care se mai strecoara din cand in cand pe terasa casei sale. Vedeta de la Prima s-a amuzat ca barbatul vorbea ca si cand ea acceptase.

* Gina Pistol: "Am avut zeci de oferte de genul "Nu iesim la o cafea in Italia", ori "Hai la un ceai, undeva, prin Europa". Nu cred ca exista femeie aratoasa care sa nu fi primit oferte deocheate. Cineva mi-a oferit chiar un BMW Z3 pentru o relatie".

* Cea mai "picanta" propunere pe care a primit-o Catalin Botezatu a venit din partea unei femei din peisajul politic cu care s-a intalnit intr-un restaurant bucurestean. Aceasta l-a abordat intrebandu-l cat ar costa-o o partida de sex cu el. Crezand ca e o gluma, Botezatu a raspuns: 10.000 $. Doamna in cauza a cerut o negociere, dar Botezatu nu a fost de acord.

Atac la Dan Negru!

Dan Negru a avut parte de o intamplare inedita pe platourile de la "Ciao Darwin!". De curand a fost invitata in emisiunea lui una din frumusetile Spaniei, Rosanna Walls, manechin si actrita de succes. Rosanna a fost atrasa inca de la inceput de Dan Negru, prezentatorul emisiunii de la Antena 1, si, obisnuita sa obtina tot ceea ce-si doreste, a trecut la atac.

Prima incercare a fost chiar in redactie, in timp ce pregateau emisiunea, actrita apucandu-l ca din intamplare de Dan de prohab. Cei care au fost de fata la aceasta scena au avut ocazia sa-l vada pe prezentator inrosindu-se si fastacindu-se.

Frumoasa nu s-a lasat descurajata si a continuat asaltul in timpul filmarilor; i-a spus ca ar vrea sa-l cunoasca mai bine si ca este impresionata de personalitatea lui. Avansurile au ramas fara raspuns pentru ca Dan Negru a preferat sa fie fidel iubitei sale, Codruta, cu care are o relatie de patru ani. Dan, care acum se amuza de cele intamplate, ne-a confirmat povestea.

Nicoleta Luciu, dorita ca "asistenta personala"

Zeci de mii de dolari, masini cat se poate de "suparate", oferte de munca (job-uri gen "asistenta personala") din partea unor importanti oameni de afaceri din strainatate. Toate acestea i-au fost intinse "pe tava" Nicoletei Luciu, doar pentru ca ea sa-si ofere "favorurile". insa superba vedeta de la PRO TV le-a refuzat pe toate.

10.000 de euro pentru Roxana de la "Meteo"

Roxana Ionescu, vedeta rubricii noastre Meteo si colaboratoarea lui Dan Negru la "Ciao, Darwin!", nu avea cum sa fie ocolita de propuneri indecente. "Au fost unii care si-au luat inima in dinti si au incercat "marea cu degetul", cum se spune. Evident, nu am dat curs nici unei "oferte", dar au fost cazuri in care mi s-au oferit aproape 10.

000 de euro sau mi s-a propus petrecerea unui Revelion de vis in Emirate, la Dubai", ne-a spus Roxana.

Articol de: Elena Alexa, Florian Gheorghe, Gabriel Penes, Luana Mare, Tatiana Solomon