Seful politiei vrincene face reclama electorala partidului de guvernamint in turneu cu ministrul Miron Mitrea

Miron Mitrea, ministrul transporturilor, s-a aflat din nou ieri in turneu electoral prin Vrancea, pentru a taia citeva panglici la lucrari de investitii neterminate. Intreaga actiune a fost supervizata de comandantul Inspectoratului de Politie al Judetului Vrancea, comisarul-sef Silviu Crin Grosu, care, printre altele, a aplaudat cu patos discursurile lui Marian Oprisan si Miron Mitrea.

Intilnirea dintre ministru, locotenentii sai din PSD si ziaristi s-a lasat insa cu amenintari, unele mai voalate, altele directe. Astfel, ex-prefectul de Vrancea George Baesu, acum candidat pentru parlament, s-a adresat reporterilor care se interesau despre vizita electorala a lui Miron Mitrea: “Sa vezi ce omor va dau eu dupa campania asta!”.

Nici baronul Oprisan nu s-a lasat mai prejos si i-a avertizat pe jurnalisti ca, dupa alegeri, “o sa va bag in tarc”. In fine, comandantul Silviu Crin Grosu a spus ca stie ca mama unuia dintre jurnalistii prezenti ieri in turneu este subordonata sa. (Silvia Vrinceanu)

“Eu sint in misiune”

Redam integral dialogul dintre seful IPJ Vrancea, Silviu Crin Grosu, si un jurnalist:

Stiati ca domnul Emacu (ministru delegat pentru administratie publica - n.r.) a spus astazi, la videoconferinta, ca angajatii politiei romane nu au voie sa participe la actiuni de campanie electorala?

Eu sint in misiune, domnul... cum ai spus ca te cheama?

Oancea.

Mama dumitale lucreaza la Inspectoratul de Politie al Judetului, nu?

Da, are vreo legatura cu ce

v-am intrebat?

Pai, tocmai asta este... Are vreo legatura cu faptul ca eu sint in misiune?