Lenny Kravitz a pus ochii pe-o romanca. Este vorba despre Violeta, interpreta care, impreuna cu Paul French, a cucerit lumea cu hitul Satisfaction.

Idila a inceput in holul hotelului Four Season din Milano. Conationala noastra - italianca prin adoptie - se afla acolo pentru a acorda un interviu postului MTV Rusia, tara in care romanca a aparut in mai multe reclame publicitare si pe copertele revistelor. Lenny era asteptat in holul aceluiasi luxos hotel - care il gazduieste pentru trei zile - de baietii din trupa.

STRAINA

Kravitz este cunoscut drept un mare „iubitor de femei“. Prin patul acestuia au trecut vedete ca Vanessa Paradis si actrita Nicole Kidman. Aceasta din urma, castigatoarea unui premiu Oscar, l-a parasit pentru ca a aflat de escapadele amoroase deloc rare ale lui Lenny. Starul a aparut imbracat intr-un pardesiu bej, tuns scurt si cu nelipsitii sai ochelari de soare (desi trecuse deja de ora 21).

Cand cei din staff s-au ridicat sa-l intampine, toate locurile din cochetul bar s-au eliberat. Mai putin cele unde stateau jurnalistii rusi si Violeta. Lenny a remarcat-o imediat.

Celebrul rocker nu-si putea dezlipi privirea de pe chipul romancei, care l-a salutat, i-a zambit, apoi si-a vazut de treaba. Krevitz a tinut insa cu orice pret s-o cunoasca. Asadar, a rugat-o pe cea care se ocupa de PR-ul sau in Italia s-o invite pe Violeta la o sueta, din partea lui.

Desi aceasta i-a sugerat sa evite sa intre in legatura cu persoane necunoscute, Lenny a insistat: „Pe aceasta straina vreau s-o cunosc!“

DISCOTECA LUI MALDINI

Starul i-a pus romancei la dispozitie o masina care s-o duca la discoteca Hollyood - unul dintre cele mai cautate, de catre VIP-uri, locuri de distractie din Peninsula -, al carei proprietar este fotbalistul Paolo Maldini. Violeta si Lenny s-au intalnit intr-unul dintre separeurile discotecii. Au povestit pret de trei ore despre proiecte muzicale.

Cei doi nu s-au despartit inainte de a-si lasa unul altuia numarul de telefon si adresa de mail. Mai mult, si-au promis o colaborare si au fixat deja urmatoarea intalnire pentru saptamana viitoare (18 noiembrie) la Los Angeles Music Awards.